Mit første SHINE Retreat blev afholdt i weekenden på Hotel Marienlyst i Helsingør. I dagene op til var jeg så spændt og gik med mange sommerfugle i maven, imens mange tanker dukkede op; kommer det til at gå som planlagt, vil den planlagte undervisning samt yoga være okay, mon vi får god mad, hvordan er værelserne og jeg kunne blive ved. Men, da vi først ankom og fik gjort klar til deltagerne, så mærkede jeg de vildeste vibrationer, her blev jeg klar over at det her ville blive en success og forhåbentlig ikke mit sidste SHINE Retreat.

Vi startede SHINE Retreat med en lækker frokost i Brasserie 1861 for dem som havde lyst, da frokosten var for egen regning, men Coach Anja Damgaard og jeg selv håbede at de fleste ville tage den oplevelse med, da den café er så smuk i dagslys med bølgerne lige foran de mange vinduer.

Klokken 15.00 startede undervisningen hvor vi fik serveret Cava, frugt, nødder, te og kaffe. Jeg havde i samarbejde med Anja udarbejdet et lille fint program med oplæg fra Anja hvor temaet var “Circles of hearts“, herefter kom Karina fra Yogamily.dk og lavede en halv times “kontor yoga” som vil sige yoga der kunne laves i det mødelokale vi sad i, helt perfekt <3 Til sidst kom jeg selv på banen med 2 SHINE øvelser i form af et billede af træet og det billede jeg lavede i forbindelse med en konkurrence på et tidspunkt. Det var en rørende oplevelse at se og mærke hvor meget alle deltagerne pludselig fik frem af tanker, os i forhold til hvis de selv skulle bygge deres eget træ op fra bunden, det vigtigste er at have en solid stamme som står godt plantet, herefter kan man begynde at få sine grene og blomstring, ja måske enda flere elementer på som der er i mit træ.

Fra klokken 17-19.30 var der fritid, hvor man kunne gå en tur, gå i poolen, gå i badekaret på værelset eller på Casino. Vores værelse var vi 3 sammen, da der havde været et par afbud. Anja havde været så sød at tage en flaske bobler og smukke roser med, så vi skålede og hørte høj musik imens vi gjorde klar til en 3 retters middag.

Vil gerne her sige tak til alle deltagerne, for en helt igennem FANTASTISK weekend som har stor betydning for min rejse videre i Shine like a STAR universet, og en ting der rørte mig mest var at der flere gange blev sagt til mig, vi føler os som en del af STAR universet og jeg smilede stort imens jeg sagde “af hjertet tak, det har været mit mål fra dag et at Shine like a STAR ikke blot er mit univers, men et fælles STAR univers for kvinder”.

Tusind tak for jeres gaver, nærvær og åbenhed <3 Jeg fik nogle utrolig flotte evalueringer tilbage, deltagerne skulle give stjerner til forskellige spørgsmål og det samlede antal af stjerner, gav mig 5 stjerner ud af 5 – WAUW!!!

Jeg regner med at lave et SHINE Retreat mere i marts 2016 og sidder du allerede nu og tænker, det kunne jeg rigtig godt tænke mig at komme med på, så send en mail til sofie@shinelikeastar.dk herefter vil jeg sørge for, at du får en mail ligeså snart det er muligt at købe billet til opholdet.

En lille bonus detalje for vores ophold, det danske fodboldlandshold var også på Hotel Marienlyst den weekend, de er nogle dejlige mænd!! ;)

I dag har jeg sammensat en lækker luksus forkælelses adventskalender KUN FOR KVINDER, der er et begrænset antal så hvis du vil sikre dig en af de attraktive adventskalendre skal du ikke vente for længe. Bestil den her

IMG_3427 IMG_3428 IMG_3429 IMG_3430 IMG_3431 IMG_3433 IMG_3434 IMG_3435 IMG_3436 IMG_3441 IMG_3442 IMG_3444 IMG_3448 IMG_3449 IMG_3450 IMG_3451 IMG_3454 IMG_3455 IMG_3458 IMG_3469 roundcube-1.0DKK-7

Sofi Novalee Orkideea Müller

3 comments on “SHINE Retreat fik 5 stjerner ud af 5/ Landsholdet var der også ;)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.