Min Shine like a STAR Webshop er 2 uger gammel idag og har haft en forrygende god start, det er jeg utrolig taknemmelig for og jeg havde ikke regnet med at der ville være så stor en interesse. Tak til jer alle sammen for at dele Shine like a STAR med alle de skønne kvinder I kender  :-)

For et par uger siden skrev jeg omkring at jeg var startet på et Spirituelt Mentorforløb, og at jeg var helt sikker på at det var det jeg gerne ville nu, men det forløb har jeg stoppet igen. Da jeg kan mærke at det ikke er det rette tidspunkt nu, der sker for mange andre ting i forhold til min Webshop, min barsel osv. Jeg lytter altid til mig selv og min krop, synes selv jeg er god til at stoppe ting i tide hvis jeg synes at det ikke føles helt rigtigt. Hader at gøre noget færdigt bare fordi man har sagt man skulle igang med noget og ikke bare er ærlig over for sig selv og andre, siger det som det er at tiden og økonomien bare ikke er til det lige nu. Måske en anden gang  ;-)

Jeg ved ikke hvad du skal bruge din weekend på, men jeg skal gå amok i opskrifter fra bogen “Dit sunde liv” da det denne gang er familien som skal forkæles med det helt store og sunde brunch bord på søndag  :-D Så jeg håber ikke at det bliver ligeså varmt imorgen og søndag, for det er varmt nok at gøre rent og bage i store mængder.

I disse dage går jeg rundt som en løve i et bur  :oops: Har nemlig sendt en gave afsted fra Shine like a STAR Webshop til en meget særlig person, og jeg er meget spændt på hvordan vedkommende vil modtage den. Det betyder meget for mig at sige tak til folk, hvis de har hjulpet en på vej af den ene eller den anden årsag. Jeg ved hvor glad jeg selv bliver, når I fx. skriver til mig fordi I er glade for min service, hurtig levering eller andet. Et tak kan gøre meget uanset hvem det kommer fra, så får det altid smilet frem  :-)

Vil ønske dig en rigtig dejlig weekend!

Husk at besøg Shine like a STAR Webshop inden 10. juni og få en lækker gratis gave plus fri fragt  :-D

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.