I denne tid går jeg rundt med mange Sommerfugle i maven :-)  

Det er der flere grunde til og den største er fordi jeg skal være mor om 3 måneder, og det glæder jeg mig meget til. Men alle de andre Sommerfugle flyver i maven, på grund af der hele tiden sker ting i forhold til min blog, og mit projekt Event & Blog team Shine like a STAR.
Nye kontakter dukker op, mange ansøgninger fra kvinder der gerne vil være en del af teamet, nye partnere dukker op og i det hele taget nye muligheder kommer frem i lyset, hver gang jeg tænder min bærbar pc :-D Det er simpelthen så skønt, og jeg synes det er fantastisk at have startet noget op, som mange andre finder spændende og interessant. I det hele taget tror jeg på at blogs og blog teams er DET NYE SORT! 

Jeg priser mig lykkelig over at jeg har en meget stærk intuition, og har clairvoyance evner fordi jeg kan bruge det meget i forbindelse med mit projekt, ikke at jeg undgår små kriser og undgår at mærke efter inde i mig selv.
Men fordi det beskytter mig i rigtig mange situationer, hvor jeg egentlig bare har ventet på at det ville ske, fordi min egen mavefornemmelse har sagt mig det.
Det er en kæmpe gave <3 Så ved jeg nemlig ofte godt hvad mit næste træk skal være, og hvilke tilbud jeg skal takke ja til og hvilke tilbud jeg skal vente med,
eller takke helt nej til.

Det er vigtigt for mig at mine bloggere ikke føler de “bare står i en database”, men at der bliver taget hånd om dem, og de produkter de skal teste, de events de bliver tilbudt at deltage i mm. giver mening for dem og deres blog.
Jeg elsker også at forkæle dem, i form at titlen månedens blogger (hvem har lige gjort en ekstra indsats på bloggen, og været en god blog kollega), det udløser så en lille gave eller en buket blomster, og det har skabt stor glæde og stolthed hver gang :-D De får da også en tidlig julegave, Blog bogen signeret af Julia Lahme.
Teamet skal også have en stor med-indflydelse, da jeg ikke skal tage alle beslutninger og derfor er det så skønt, at jeg har en flok kvinder som tit skriver til mig og spørger, om jeg ikke vil tage fat i en bestemt virksomhed og høre om vi kan teste et nyt produkt, deltage til en messe, eller et event. Jeg sætter stor pris på hver og en i Shine like a STAR teamet, og alle gør en kæmpe indsats for at få os frem i lyset, for vi ved vi kan noget helt særligt! Vi kan være os selv, og skinne som små stjerner hver især, men også i vores fælles univers. 

Jeg har desværre flere gange i mit unge og ikke så lange arbejdsliv, haft dårlige chefer og det vil jeg ikke bore dybere i, men blot fortælle at det er helt sikkert derfor det betyder så meget for mig, at være en god chef og jeg kan se mig selv i øjnene. Især fordi jeg endnu ikke kan tilbyde mine bloggere penge,
så hvis jeg opfører mig som en egoistisk idiot, vil alle de sammen sige “tak for denne gang, kan du hygge dig Sofie!”. Jeg elsker at være chef for mit eget projekt og ønsker af hele mit hjerte, vi når helt til stjernerne :-D

Nu vil jeg hoppe i tøjet og gøre klar til at få min veninde på sygebesøg <3

Husk at vær en god person, og chef hvis du er chef ;-)

Hav en fantastisk dag derude <3

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.