Jeg håber du og dine nærmeste er kommet godt igennem stormen <3

Når der sker ting som der gjorde i går aftes, så sætter man virkelig pris på de ildsjæle der findes, dem som vil gå igennem “ild og vand” for at hjælpe andre. Sådan er min kæreste, han hjælper altid hvor han kan og jeg beundre ham virkelig for det <3

Min facebook status i dag – Godmorgen :-)
Jeg er stolt af min kæreste <3 Han er så sej og træder altid til, når tingene spidser til! Igår var min familie syg af bekymring, da 2 af familiens bulldogs var stormet inde alene i Dr.mølle. De havde været alene hele dagen og om aftenen kunne ingen komme frem til dem  :oops:  Min søster på Amager havde hus nøglen – kl. 21.30 kørte min kæreste fra Helsingør til Amager hentede min søster der var rigtig ked af det, kørte hende op nord på til hundene og min mors hus  :cry: Tjekkede huset for skader, kun drivhuset var ødelagt og hundene havde det godt  :roll: :-D
Derefter kørte han hjem til mig i Helsingør – Tak skat! Havde jeg skulle føde,
ved jeg den ville du også have klaret  ;-)  Du er sej!!

Der findes heldigvis mange mennesker, som altid står klar til at hjælpe andre,
og slet ikke kan lade være!

Jeg vil rigtig gerne høre din historie :-)

Hvornår hjalp du sidst nogen som havde brug for hjælp?
Eller er du blevet hjulpet i en kritisk situation?

Nu vil jeg spise ny bagte boller og drikke kakao – Hav en dejlig tirsdag! 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.