I går lagde jeg et billede op af mig selv i 3 udgaver på de sociale medier, det var ikke nye billeder, alle billederne har jeg tidligere vist frem på de sociale medier. Jeg havde et vigtigt budskab, og det var ikke at vise mig selv frem, men det var at sprede budskabet om, at vi kvinder kan SHINE uanset størrelse. 

Tiden lige nu er slankekure og livsstilsændring, det er der intet nyt i, særligt ikke her i januar måned! Jeg har os taget en beslutning om et sundt 2016 og det holder jeg fast i, faktisk så går det super godt og det har været tiltrængt længe, men jeg har lige skulle finde energien samt overskuddet frem.

Jeg holder dog stadig fast i at alle kvinder er smukke uanset størrelse!! Så derfor fik jeg lyst til at se hvad reaktionen ville være på de sociale medier, når jeg lagde 3 af mine bedste og nyeste billeder op. Det viste sig at jeg blev virkelig positivt overrasket og rigtig glad, for på ingen tid var mit billede set af over 3000 mennesker, plus jeg fik 99% positive kommentarer så derfor kun 1 negativ kommentar. Det synes jeg er super flot!! 

Det er fedt vi alle er blevet bedre til at acceptere vores kroppe som de nu engang er lavet, nogen slanke, nogen tynde, nogen buttede og andre tykke. Men som jeg siger kommer vores SHINE indefra og handler ikke om alle de kilo vi slæber rundt på, det er dog klogt at tænke over sit kalorie indtag pr. dag, hvis man gerne vil bevare et godt helbred og det vil jeg!

12548887_1119992804679095_823015448229457651_n

Nyder min sundhed, den består af en masse grøntsager, kød, sovs, en lille smule frugt, juice med frugt/grøntsager, yoghurt med müsli, kaffe med mælk og det er faktisk sødmælk nogengange, en masse vand, æg og MK olie blandet med aronia juice i et shot hver dag. Jeg spiser god chokolade, kage, pandekager eller popcorn en gang imellem når lysten er der, men det er mest i weekenden den kommer.

Jeg tror ikke på strenge diæter, det holder måske i en periode, men så er man os hurtigt tilbage i de samme gamle vaner. Tror på at en god gåtur dagligt i den friske luft og et naturligt forhold til mad, giver de bedste resultater på sigt. Der er rigtig mange som spørger mig om jeg har prøvet at tabe mig af MK olie blandet med aronia juice, til det er mit svar JA det har jeg. MK olien blandet med aronia juice sætter nemlig gang i forbrændingen og giver energi, de to ting er super godt til en sund livsstil.

12552685_1120405417971167_524173329420659676_n

Har du været inde og læse om SHINE Club? Et fantastisk kvinde netværk, du betaler for 12 måneder ad gangen. Men du får så en masse fordele, som fx. ALTID 25% rabat i webshoppen, du får tilsendt en velkomstpakke direkte hjem til dig, du bliver en del af en facebook gruppe hvor du vil få tips & trick, plus du får muligheden for at deltage i spændende konkurrencer, du får invitationer til events kun for medlemmer (det kunne være en lækker brunch en søndag formiddag). 

Vil elske at have dig med i SHINE Club <3 

SHINE Club

Love, Sofie Chloé

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.