Flere af jer spørger mig omkring mit vægttab og MK olie, hvordan det hænger sammen, fordi det ikke er helt det I oplever. Men nu viser jeg et billede hvor I kan se en tydelig forandring, og som jeg har skrevet tidligere, så dyrker jeg ikke andet motion end et par gåture med barnevogn engang imellem.

Jeg spiser fornuftigt, når jeg skriver fornuftigt, så er det fordi jeg spiser det jeg har lyst til, drikker min daglige latte med mælk eller fløde, spiser rigtigt smør (ikke blandings produkter som Kærgården og andre typer), spiser chokolade et par gange om ugen da jeg ELSKER chokolade, og jeg kunne blive ved. De eneste fødevarer jeg har skåret ned på er, hvidt brød, pasta, ris og kartofler, men får dem stadig indimellem og derfor er den største faktor der spiller ind i forhold til mit vægttab MK olie/Aronia juice shot.

Jeg er stolt og glad over mit vægttab, for jeg taber mig på en god måde, langsomt og sundt i forhold til at det er nogle genneralle små ændringer i mit liv, som jeg bare skal fortsætte med og på den måde behøver jeg ikke følge nogen form for kur, blot fortsætte det jeg allerede gør. Det var LCHF livsstilen der fik mine øjne op for at alle de light produkter jeg købte før i tiden, de slet ikke er gode for mig og min krop. Min oplevelse af light produkter, når jeg tænker tilbage er at jeg altid var sulten, jeg blev aldrig rigtig mæt, hvor nu, der kan jeg nærmest blive mæt af min latte fordi den er lavet på sødmælk, og min yndlingsspise som er en god bøf med sovs er helt okay, så længe jeg blot skifter kartoflerne ud med lækre grøntsager i stedet. 

Er så glad for at jeg i sin tid opdaget MK olie, for den har virkelig været med til at give mig et liv med energi, knap så meget trang til søde sager og vigtigst af alt den har gjort min krop bevægelig igen, efter en meget hård graviditets periode hvor jeg ikke kunne gå, på grund af stærke smerter i mine ben hvilket olien har hjulpet meget med at mindske. Min hud har fået mere SHINE i forhold til hvor trist og grå den var før, mit hår er blevet styrket trods det at jeg har tabt en del efter min graviditet, og mine skrøbelige negle er blevet sunde og stærke!

11021126_10153007686193463_3725647458350708638_n

 

Alle MK olie produkterne kan købes her

Hos Shine like a STAR Webshop får du altid en god service og en lille ekstra gave med i din pakke, vær god ved dig selv og forkæl dig selv, du fortjener et godt liv. 

LOVE
Sofie Chloé

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.