I dag har jeg holdt sygedag sammen med Malthe, vi er begge ramt af forkølelse og hoste igen. Men hold nu op en MAGISK mandag det har været alligevel, jeg har sat pris på alle de små ting, som at komme i bad ;) Lave og spise varm mad til frokost (sker sjældent), vi gik en tur i det smukke solskinsvejr og hertil eftermiddag landede nogle helt fantastiske ting! 

Jeg skal på Venus Work Camp for anden gang, jeg var med første gang Dorte Lytje (min Business Mentor) og Ann Fredborg afholdte deres Venus Retreat på Ruths Hotel i Skagen for halvandet år siden. Det var SÅ fedt!! Jeg havde Malthe med han var jo kun en lille baby dengang (næsten), han fylder 3 år på mandag den 23. januar, som tiden dog går!! Er virkelig glad for at det kan lade sig gøre igen i år <3
Jeg kalder det fra ønske til virkelighed fordi jeg satte det på mit Wishboard 2017, lige efter at Dorte havde annonceret de laver Venus Work Camp igen til september.

Læs her om min oplevelse på Venus Work Camp for halvandet år siden.

En nyhed fra min side blev i dag offentliggjort på de sociale medier, jeg starter på Intuitiv Englekortlæser Uddannelse lige om lidt, ja faktisk allerede her i februar. Har tidligere deltaget på Engleworkshop hos Anja Carolina <3 Jeg glæder mig så meget!! Kommer til at skulle bruge en masse prøvekaniner både til mundtlige engleoplæg i min klinik, og til skriftlige engleoplæg pr. mail. Et prøvekanin engleoplæg koster 200 kr. for mere info kan du sende en mail til min sofie@shinelikeastar.dk

Glæder mig til at høre fra dig <3

Lørdag den 11. februar afholder jeg sammen med sanger Casper Milton den allerførste SHINE intimkoncert med ild i pejsen, let tapas og bobler. Vi glæder os!! Du kan stadig købe billetter lige her  

15037116_10154566406488463_1664208250149221539_n 32110690_350_350

 

LOVE
Sofi Novalee 

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.