Kære læser, 

Det er søndag og det er en perfekt dag, til at lave endnu en konkurrence :lol: Hvor du og en ledsager rigtig kan blive forkælet! 

På grund af jeg er så besværet herunder min graviditet, tør jeg ikke risikere at disse 2 koncertbilletter ikke bliver brugt. Har selv glædet mig MEGET LÆNGE!!  :oops: Men så er det jo heldigt, at jeg har alle jer søde læsere. Som helt sikkert godt kunne bruge en søndag aften med god musik, og noget utrolig smukt at kigge på  :-D

Du kan blive den heldige vinder af 2 billetter til MEDINA Koncert i København – Koncerthuset/Koncertsalen søndag den 13. oktober Kl. 20.00  :-D

Sofie1

Du skal gøre følgende:

Skriv i kommentarfeltet hvad du bedst kan lide ved min blog?
Tilmeld dig min blog, så modtager du en mail hver gang der er nyt på bloggen
Følg mig på Bloglovin/Instagram, og min facebook side

Del gerne konkurrencen og forbedre din chance for at vinde!

Du kan gøre det hele direkte fra forsiden på min blog  :-)

Vinderen bliver trukket tirsdag den 1. oktober.

Held og lykke!

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

7 comments on “Vind 2 koncertbilletter”

 1. Jeg blev fanget af at læse din blog for et halvt år siden – da du var ærlig omkring din personlige udvikling og en fantastisk make over.
  Det har været spændende at følge dit spring som “Blog-Mutter” på godt og ondt :-)
  Du formår på trods af modgang at fortsætte mod dit mål – og jeg glæder mig til at se, hvor langt mod stjernerne det kommer ;-)

 2. Jeg har kendt dig siden du startede den og jeg elsker at læse om din verden :) Jeg var med da du startede Shine like a star og glædes over din udvikling og se dig skinne.
  Jeg deler og følger som altid :)

 3. Det jeg godt kan lide ved din blog er, at man både på dine indlæg, samt din blogs visuelle præsentation, kan følge din udvikling, som en selvstændig stærk Qvinde som stiller høje krav til sig selv, og gør alt for at nå sine mål :)

 4. Hej Sofie:) keg har fulgt dig fra start som du ved, jeg læser alle dine blogindlæg og glædes over at kunne følge dig og din familie! Jeg tager hatten af for dine meget ærlige opslag, og kan jo spejle mig i mange af de ting du er igennem, som jeg selv har prøvet mht graviditeten:)
  Jeg håber at vinde! Trænger virkelig til en udelaften;) og synes medina er skøn. Har dog aldrig hørt hende live.. Xxx

 5. Hej Sofie
  Det jeg synes er bedst ved din blog er at du altid er så ærlig. Jeg synes det sjovt at læse om dit liv og få inspiration. Du har så mange gode oplevelser du deler med os andre og det er spændene og hører om alle de ting der foregår i dit liv. Du altid frisk/glad og åben om alting på din blog, det synes jeg er vildt fedt !
  Jeg håber det kommer til at gå dig ligeså godt som du ønsker med din blog :-)

 6. Jeg blev fast læser på netop din blog fordi, du er så ærlig omkring ALT, dine indlæg er så profesionelle, dine mange give-aways ha ha ha:-), Jeg tager hatten af for du blogger mens du gravid, håber på det fortsætter!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.