Nu har du muligheden for at vinde en plads på SHINE Retreat 2, som finder sted lørdag den 31. oktober til søndag den 1. november på Hotel Marienlyst ved Helsingør.

Præmien har en værdi af 2500,- skulle du allerede have booket en plads på det ophold, og er det dig som bliver den heldige vinder, får du selvfølgelig dine penge tilbage.

Det er vigtigt for mig at understrege, denne præmie kun bliver en realitet såfremt at SHINE Retreat 2 bliver fuldt booket.
Men det satser vi stærkt på det gør, da SHINE Retreat 1 allerede snart er fuldt booket (introduktions pris).

Du kan læse mere om SHINE Retreat her

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

 • Del dette indlæg med dine venner på facebook (du finder facebook dele knap nederest)
 • Tilmeld dig vores nyhedsbrev (du finder tilmeldings boksen på forsiden)
 • Skriv hvorfor du gerne vil vinde en plads på SHINE Retreat 2?

For god ordens skyld vil jeg lige oplyse, at konkurrencen er sponsoreret af Shine like a STAR, og ikke facebook eller Hotel Marienlyst.

Jeg finder en heldig vinder allerede nu på mandag den 15. juni kl. 20.00. 

Held og lykke!

LOVE
Sofie Chloé 

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

10 comments on “Vind en plads på SHINE Retreat 2 – 31.okt til 1.nov 2015”

 1. Jeg vil rigtig gerne vinde, så jeg kan komme afsted og møde en flok inspirerende kvinder og få udviddet mit netværk! Trænger til et godt boost af positive tanker og power! Så er det jo bare lækkert at blive forkælet, imens man udvider sin horisont! Kh Lone / DoodleMor

 2. Jeg vil nyde at opleve dig samt det ville være den dejligste måde at forkæle mig selv på. Da jeg ikke kommer på sommerferie i år

 3. Jeg har en nær veninde, som poster under navnet Light_Brigth_Spirit – denne veninde kunne jeg ønske mig deltage på dit retreat . Hun er selv mentaltræner og mindfulness instruktør med masser af nærvær og ærlighed – privat som professionelt at dele ud af ❤️

  • Kære Anna Bertel, Stort tillykke du er blevet udtrukket som den heldige vinder af et SHINE Retreat ophold på Hotel Marienlyst ved Helsingør lørdag den 31.oktober til søndag den 1.november. For god ordens skyld skal jeg lige gøre opmærksom på, at din præmie kun bliver udløst hvis vi får udsolgt. Kærlig hilsen Sofie

 4. Det ville glæde mig at vinde sådan et lækker forkælelsesophold med alt det spændende indhold. Pengene er desværre små lige pt, så jeg havde skam købt det hvis jeg havde råd :-)

 5. ihh at være den heldige vinder til sådan et ophold ville jeg dælme elske og føle mig mere heldig end ellers!

  Xxx alt for at jeg bliver den heldige stjernestøv og glittet all over!

 6. Jeg vil gerne vinde af flere årsager:
  1. Du er meget inspirerende at følge. Du er ærlig og ambitiøs, og tilmed ‘like-able’. Det ville glæde mig at møde dig. Og så elsker jeg at du slår et slag for plus-size kvinder. Du formidler et meget vigtigt budskab, når det drejer sig om krops-opfattelse og vægt.
  2. Næste år står den på fuldtids-studie uden S.U. og et vikar-job med varierende time-antal, samtidig med at jeg passer mit aller-vigtigste ‘erhverv’ som alene-mor til en dreng. Så uanset hvor meget jeg så ønsker det, kommer jeg ikke til at finde 2500 i budgettet til mor-forkælelse. Og det er ok. Men derfor ville det være noget at se frem til i stor stil, hvis jeg skulle være den heldige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.