Årets første jule konkurrence :)

 

Nu har du chancen for at vinde en luksus Shine like a STAR chokolade julekalender, værdi 350,-. Den er lavet i samarbejde med Choko Choko Yeah, som laver virkelig lækker og smagfuld chokolade. Til alle mine Shine like a STAR events har jeg købt chokolade derfra, som er blevet pakket i de fineste æsker med Shine like a STAR logo på selve chokoladen, samt pink bånd omkring æsken.

I dag gav jeg min kæreste en personlig chokolade julekalender lavet af Choko Choko Yeah. Den er så fin og man har lyst til at gemme den for altid. Aldrig har jeg set så sød en julekalender, det er en genial idé at få lavet en personlig julekalender også er den oven i købet lavet af skøn luksus kvalitets chokolade, hver lille bid er som at tage en bid af himlen.

Jeg har kun fået glade tilbagemeldinger om chokoladen, når mine gæster har fået dem i deres goodiebags, eller kunderne har fået dem med i deres pakke. Det er en virkelig god idé at kombinere luksus chokolade sammen med mine events, goodiebags mm. Fordi jeg ELSKER selv god chokolade og hvis jeg skal forkæle mig selv, så tillader jeg mig selv at købe luksus chokolade. Jeg kan godt smage forskel på en plade Marabu eller et stykke lækker og smuk chokolade.

Det gode ved kvalitets chokolade er også at man spiser lidt mindre ad gangen, eller det gør jeg ihvertfald, jeg sparer lidt på det og stor nyder hver en bid!!

For at være med i konkurrencen skal du gøre følgende:

Gå ind og synes godt om Shine like a STAR’s facebook side

Tilmeld dig Shine like a STAR nyheds brev (det gøres på http://www.shinelikeastar.dk

Følg @shinelikeastarwebshop på instagram (hvis du har instagram)

Gå ind og synes godt om Choko Choko Yeah’s facebook side

Følg @chokochokoyeah på instagram (hvis du har instagram)

Skriv her i kommentarfeltet, hvorfor du skal vinde en Shine like a STAR chokolade julekalender?

Den heldige vinder bliver fundet den 23. november kl. 20.00, held og lykke!!

1920515_10152712978478463_5662640796273867166_n 10734047_10152712964668463_2048243490814567100_n foto

Kærlige julehilsner fra
Choko Choko Yeah & Shine like a STAR 

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

14 comments on “Vind en Shine like a STAR Julekalender”

 1. wow en giveaway og ville blive så glad hvis jeg vinder og første gang jeg så har en kalender det ville være så lækkert og håber <3 følger dig alle steder og ønsker dig en god weekend <3 <3

 2. Fordi jeg er vild med god chokolade og ville elske at nyde og åbne sådan et stykke hver dag i December

 3. JUBIIIIII endelig snart December <3 der er ikke noget hyggeligere end at vågne op hver eneste morgen i hele December til morgen PakkeKalender det er det bedste jeg ved <3 – jeg elsker surprises <3 SMILER STORT

 4. Fordi jeg elsker chokolade – og sidste år var jeg fanatisk ammer, som ikke spiste det mindste chokolade, da det gik lige i av av mave på Alexander. Derfor er jeg i akut underskud af god chokoladejulekalender.

 5. Jeg har loved og liked – men ikke insta’ed.. det er for svært.
  Jeg vil gerne vinde fordi jeg elsker chokolade og jeg trænger til lidt forkælelse. Plus jeg ville dele, og dermed sprede glæde.

 6. Åh, det er altid svært at sige hvorfor man selv fortjener noget.

  Det er meget lettere at fortælle at andre fortjener lidt forkælelse.

  Jeg ville blive rigtigt glad hvis jeg blev udvalgt til at få den fine kalender. Jeg ELSKER nemlig chokolade, som rigtigt mange kvinder gør :-)

  Hvis jeg vinder, vil jeg lave et aften ritual i hele december måned, hvor jeg vil drikke en dejlig kop kaffe og nyde en fin firkant chokolade <3

  Det ville gøre december måned, endnu bedre <3

 7. (tillæg til ovenstående kommentar)
  Og så fik jeg da lige tilmeldt mig instagram og liket facebook. puuha. mange ting på en gang :-D

 8. Hvor lækkert ❤️Elsker julekalender, selve hyggen ved at stå op om morgen og glæde sig til at åpne låget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.