Jeg har skrevet rigtig meget om MK olie og Aronia juice her på bloggen, mine facebook sider, og instagram. Det har jeg simpelthen gjort fordi det er mit bedste BEAUTY tip, MK olie shot blandet med Aronia juice er det rene velvære for din krop og er godt for så mange ting. MK olie er en økologisk eksklusiv blanding af olier specielt udviklet til kvinder, der ønsker det ultimative inden for hud-kropspleje. MK organic pure aronia juice er meget koncentreret antioxidanter som er super godt for din sundhed :-D

Har du købt bogen “Dit sunde liv” af Christiane Schaumburg-Müller & Anne Bech som jeg har anmeldt her på bloggen, vil du få endnu mere glæde af MK olie for det bruges i flere af opskrifterne i bogen. Derudover findes der en MK olie til mænd, en familie olie og en neutral Aronia juice.

Jeg vil i min kommende webshop Shine like a STAR sælge MK olien til kvinder og Aronia juice hvor der er tilsat økologisk æblejuice. Det er de 2 produkter jeg selv tager hver morgen, for at fylde “benzin” på min krop den kører nemlig bare bedre med et shot MK olie/Aronia juice, jeg får energi, en pænere og mindre tør hud, min sukker trang bliver væsentlig mindre, min mave fungere bedre, og mine led føles som om de bliver smurt de knirker ihvertfald mindre.

Nu har du muligheden for at vinde velvære på flaske  :-D

Det er en MK olie (W) til kvinde, og en sødet Aronia juice med øklogisk æblejuice som du nu kan vinde her på bloggen, til en værdi af 448,-. Samme sæt vil jeg fremover sælge i Shine like a STAR web shoppen  :-)

Sofie1

For at være med i konkurrencen skal du gøre følgende:

Gå ind og like MK olie og aronia på facebook her

Tilmelde dig mig min blog her

HUSK at skriv du deltager i kommentarfeltet her på bloggen, og er du tilmeldt min blog allerede skriver du stadig deltager så jeg ved du er med i konkurrencen.

Se billeder fra mit MK olie event i søndags her

Held og lykke!

Jeg finder en vinder fredag den 16. maj.

Du må have en fantastisk onsdag og husk at være god ved din krop.

Kærlig hilsen
Sofie
Shine like a STAR

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

27 comments on “Vind velvære på flaske”

 1. ville gerne vinde ,, netop for at få det bedre og for at gå sommeren i møde med et sundere helbred

 2. Som jeg nævnte på din Instagram, blev jeg virkelig nysgerrig efter at du havde nævnt olien og juicen her på bloggen, instagram og facebook.
  De lyder virkelig effektive og gode, så dem ville jeg da elske at prøve. Især da jeg for en uge siden besluttede mig for at tabe de 10 overflødige kilo som jeg har båret rundt på i 5 år nu. :)

  Mange hilsner og god karma.
  Lea.

 3. Produkterne ser mægtig lækre ud mon de smager ligeså ? – Jeg vil meget gerne vinde velvære på flaske til en travl mor

 4. Uh godt jeg fik set det, vil ekstremt gerne vinde disse :-)! Og jeg vidste slet ikke de havde en facebook side, fedt!! :)

 5. Vil jeg meget gerne vinde :-) har taget det før og det er det bedste man kan gøre for sig selv :-) har tilmeldt mig og liket facebooksiden.

 6. Jeg har godt hørt om MK olien før, men da du begyndte at poste så meget omkring den tænkte jeg at nu må jeg se at prøve og her har jeg jo chancen for måske at vinde

 7. En Fantastisk gave <3 Deltager selvfølgelig og har gjort som du har bedt om !! Har hørt Meget godt om MK olie….. Ville elske at vinde dem, lige det velvære min krop har brug for <3

 8. Er flere gange faldet over anmeldelser og lovprisning af MK olien – så lige nu står den bare øverst på min ønskeliste ;-). Lyder virkelig som ren wellness for kroppen.

  Derfor vil jeg knuselske at vinde lige præcis denne konkurrence <3

 9. Lyder da som et vildt lækkert produkt og lige noget for mig der går og nusser derhjemme på barsel ;-)

 10. har vildt mange maveproblemer der driver mig til vanvid, måske dette kunne hjælpe, så ville vildt gerne prøve det:-) jeg følger og krydser fingre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.