Jeg var på jagt efter den perfekte præmie til min første konkurrence i SHINE Club facebook gruppen, og jeg fandt 3 skønne tøse ting fra Shop.vinoble-horsens.dk en lækker webshop fyldt med gode Vine, Champagne, Cava, lækker Summerbird chokolade, de skønne gourmet vingummier fra Wally and Whiz og mange andre lækre varer.

I SHINE Club facebook gruppen vil jeg løbende lave konkurrencer, hvor jeg udlodder præmier som jeg så vidt muligt har “testet” selv først, så det som med alt andet i Shine like a STAR universet er produkter jeg selv kan stå indenfor. Jeg synes også der er noget hyggeligt over at være ude og finde præmierne, da det gør at jeg bruger tid på at finde noget som jeg selv gerne ville nyde.

Mine medlemmer i SHINE Club skal altid føle sig forkælet og nyde at være en del af et hyggeligt netværk, men derfor synes jeg også det er lækkert at jeg kan nyde sammen med medlemmerne <3

Så denne præmie var helt perfekt som første konkurrence, i vores facebook gruppe synes jeg, en fantastisk måde at starte året og SHINE Club på! 

 

Love, Sofie Chloé

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.