Vis mig din krop har jeg valgt at kalde dette blogindlæg, fordi jeg i morges valgte at lægge et billede op af min egen krop på de sociale medier, kun iført undertøj og en DAY top. 

Nu tænker du hvorfor? Fordi jeg for ca. 1 år siden lagde et billede op af mig selv i badedragt, og det gjorde jeg fordi, at jeg trods de ekstra kilo og det at jeg nogle måneder forinden var blevet mor, så var jeg stolt af min krop. 

Jeg har mødt mange piger/kvinder som er smukke og kun er en str. 36/38 fx. men der har alligevel manglet noget, deres kærlighed til dem selv og deres krop er der ikke, så de udstråler ikke meget SHINE. Derfor er mit budskab i disse billeder, vær stolt af dig selv, elsk din krop som den er og er du ikke tilfreds må du ændre små ting som kan gøre dig tilfreds, for det er meget vigtigt at vi har det godt med os selv og dem vi er.

Mit overskud efter jeg er blevet mor er ikke hvad det har været, og det kan mange af jer derude sikkert genkende. Derfor har jeg accepteret at mine sunde vaner lige nu består af at drikke MK olie blandet med Aronia juice dagligt, derudover skal jeg huske at drikke en masse vand i løbet af dagen, og da jeg drikker meget kaffe har jeg gjort det til en god vane, at huske og stille et stort glas vand ved siden af min kaffe, så glider det ned helt af sig selv ;) De dage det så ikke er for koldt og blæsende går jeg en god tur med Malthe i barnevogn.

Alle kvinder kan være smukke og lækre, det er hvad vi udstråler der gør os smukke og lækre, ikke hvad vi vejer! 

Så kære kvinde, i dag forkæler du dig selv med god mad, i anledningen af påsken er det jo også helt okay! Plus du nyder et lille glas bobler og sender mig en besked, hvor du beskriver hvordan det føles, at give dig selv lov til at være dig og vide at du er en stjerne? 

Jeg glæder mig til at høre fra dig og skåle med dig <3

Besøg på Bernstorff Slot 23. november 2014 - Shine like a STAR

Rigtig god påske.

LOVE
Sofie Chloé 

PS. Ses vi til Mindful Retreat Event?

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.