Mange spørger hvad jeg kan hjælpe med, hvis man booker en Shine like a STAR Session hos mig? Jeg tror jeg ville kunne skrive en hel bog, om alle de ting der med det samme popper op i mit hovede. Er ikke psykolog eller på anden måde klogere end andre mennesker, men en ting ved jeg og det er at jeg er gået vejen selv, jeg har opnået mine allerstørste drømme ved at vælge min egen vej, og rigtig meget er skabt ud af ingen ting.

Shine like a STAR startede med at være en lille hjemmebrygget blog som jeg kalder det, altså en der i sin tid blev oprettet på blogspot i helt pink og voldsomt mange komma og punktum fejl, som jeg stadig kæmper med, men det er blevet MEGET bedre!! Allerede den første måned havde jeg et par tusind læsere, og det var så vildt at opdage hvor mange der gerne ville høre mine historier, selvom jeg bare var mig og ikke rig eller kendis ;)

Jeg tror stadig den dag i dag, at det som gjorde bloggen succesfuld på kort tid var min tro på mig selv og mit mod, jeg var ikke bange for at lukke alle skelletterne ud, jeg var ikke bange for om folk synes jeg var for meget, eller ville slette mig på de sociale medier, det er jeg stadig ikke og dagligt bliver jeg slettet og nye kommer til. Dengang sagde jeg til en veninde “Shine like a STAR” bliver et brand en dag og hun svarede “for hvad?”, jeg svarede “for mig”, ha ha det er så vildt at tænke på hvor sikker jeg var allerede dengang. 

I dag er Shine like a STAR ikke længere kun en blog, det er et helt univers med et hav af kvinder, som hver dag deltager aktivt på facebook, instagram, bloggen osv. Et univers hvor her er plads til os alle, et univers hvor vi lader os inspirere, forkæle, og endda kan deltage i diverse events hvis vi ønsker det. I år har der været afholdt Mindful Retreat, nu her til oktober gælder det SHINE Retreat og hvem ved om der kommer et juleevent igen i år. Men en ting er sikkert, Shine like a STAR universet står aldrig stille, så der er hele tiden nyt at lære, opleve, købe, producere og nyt at læse på bloggen.

Dengang jeg gik ledig fra arbejdsmarkedet over flere gange, trods en materialist uddannelse hos Matas, en kontoruddanndelse hos Dong Energy, en mindfulness instruktør uddannelse og en positiv psykologi uddannelse, var det ikke muligt for mig at finde det helt rigtige job, som passede 100% til mig, ikke før jeg selv gik i gang på egen hånd med min blog og nu et STAR univers fuld af muligheder. Men dengang mødte jeg så mange kvinder der ligesom mig følte sig usikre, utrygge, bange og frygtede aldrig at finde deres rette hylde. Det forstår jeg godt, for jeg synes det er meget sjældent man hører succes historier med at job centret har fået folk ud i drømme jobbet, eller at aktivering bare har virket fantastisk og nu sidder man i den stilling som bare er helt perfekt for en.

Nej vel? Så altså det som jeg kan hjælpe dig med, er at nå dine drømme, hjælpe dig med at tænke ud af boksen, give dig glæde og mod i din hverdag, huske dig på at du er en stjerne året rundt også på de dårlige dage. Jeg forkæler dig og giver dig gode redskaber, samt små gaver, der i fremtiden og for altid vil gøre at du føler dig værdsat.

Be who you are and find your own way to shine

LOVE 
Sofie Chloé

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.