I 2015 fik jeg lavet en engle årslæsning for 2016 af dygtige Lena Rose der har Balance-Liv.dk, og den guide har jeg faktisk brugt i hele året der er gået, lidt som en opslagsbog hvilket har været super godt.

Jeg har følt det som en lettelse hver gang at jeg er gået ind og har kigget på min årslæsning for i år, da det hele har givet mening. Så hvis jeg har stået i en svær periode, hvilket er sket et “par” gange i løbet af 2016, er jeg blevet mere rolig inden i, og for mig selv tænkt “årh ja okay det står der jo også i månedens budskab”.

Derfor har jeg igen i år fået en årslæsning, denne gang for 2017 af Lena og de kære engle <3 Nu er vi jo endnu ikke gået ind i 2017, men Lena’s årslæsning giver SÅ meget mening og rigtig mange af budskaberne er noget jeg selv har fået at vide via mine clairvoyance evner. Jeg GLÆDER mig til at tage hul på 2017, det bliver et super spændende år med en masse forandring –  positiv forandring!

Det er for mig vigtigt en gang imellem at få en af mine hjælpere på banen, som i dette tilfælde er Lena, fordi at selvom jeg selv arbejder med engle, clairvoyance og i det hele taget den spirituelle verden til hverdag så er der bare noget ganske særligt ved og få kærlige englebudskaber, healing mv. fra andre smukke sjæle. 

Lena kender mig rigtig godt efterhånden, hun har været min faste hjælper i 2 år. Jeg ved altid at jeg får sandheden serveret hos Lena, selvfølgelig med en god portion kærlighed, men hun er altid ærlig og jeg har da oplevet at blive irriteret på hende, eller ikke direkte på hende, men de budskaber hun har haft til mig. Når budskaberne så er landet hos mig, giver det hele mening og her sender jeg altid Lena min dybeste TAK <3 

Flere bruger mig som deres hjælper, og jeg synes virkelig det er fint den måde vi kan hjælpe hinanden “os der er lysarbejdere”, vi ved nemlig at der er nok til alle, så derfor er vi ikke bange for at henvise til hinanden.
Dem der skal komme til en kommer til en og sådan fungere universet altid, der er nok til os alle og vi skal ikke være så bange for at fortælle andre om vores hjælpere. 
For tænk nu hvis der sad en derude og var som jeg lidt “bange” for at gå ind i 2017, efter et lidt barskt 2016 som ville ønske at hun kunne få en guidet vejledning til hvilket år der venter hende lige rundt om hjørnet…

Det kan du nu! Lena har nemlig tilbud på årslæsning lige nu, så skynd dig ind og book en tid.

Jeg ønsker dig en magisk jul og afslutning på 2016, samt et smukt magisk 2017 med en masse engleenergi.

LOVE
Sofi Novalee 

Dette blogindlæg er delvist sponsoreret af Balance-Liv.dk 

Sofi Novalee Orkideea Müller

2 comments on “Årslæsning for 2017”

 1. Hej Sofi .. Jeg vil lige sige tak til dig for den fine oplevelse og ro jeg fik ikroppen med dine fine bløde varme tryk i ansigt og hænder og føder … Hved din bodyblis ( jeg var lidt træt efter ( men også med de 2 engle kort jeg trak gav mening for mig ( så jeg er igang med at slippe alt det gamle .. Så tak herfra og din glade smilend tilstedeværelse i rummet så ha en rigtig dejlig aften knus fra Heidi lilli ❤️

  • Kære Heidi,

   Tusind tusind tusind tak for din kærlige hilsen <3 Det var SÅ hyggeligt at have dig på besøg til en BodyBliss behandling i min lille klinik :)

   Glæder mig til vi ses på SMU 25. januar.

   LOVE
   Sofi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.