Hvorfor skal du købe et Business SHINE forløb hos mig?

Det vil jeg rigtig gerne fortælle dig i dette blogindlæg hvorfor.
Du skal overveje at købe et Business SHINE forløb hos mig, hvis du er kvinde og står på vippen til at springe ud som selvstændig iværksætter, eller hvis du har været i gang lidt tid og gerne vil have en mig til at støtte dig hele vejen, skåler i bobler med dig ved hver en lille succes, og hjælper dig videre på din vej når du møder muren. 

Hjertet driver motivationen, så hvad banker dit hjerte for?
Dit hjerte skal banke 110% for det du gerne vil, ellers kan jeg ligeså godt være ærlig og sige at du vil give op, hvis ikke dit hjerte banker stort for din kommende business. Der er en grund til at jeg fra dag 1 har kaldt min business for mit hjertebarn, min business er mig det kan jeg ikke løbe fra, og mange vil måske mene at det er farligt, men det synes jeg nu ikke for det er derfor jeg stadig er her og ikke har givet op. For jeg har ikke lyst til at give mig selv op eller min business!

Jeg er uddannet Materialist, Kontorassistent med specialet administration hos Dong Energy, Mindfulness instruktør, Positiv psykologvejleder og snart BodyBliss behandler. Har haft mit brand “Shine like a STAR” lidt over 3 år og haft min business Healing Shine Women Vibrations i lidt over 2 år. I de 3 år har jeg ingen anden indtjening haft overhovedet, jeg har heller ingen lån i banken, så jeg kan skrive under på at ALT kan lade sig gøre hvis man tror på sin drøm 110%.

De største højdepunkter jeg har opnået indtil nu er følgende:

 • Jeg har drevet et “Blogteam” med 15-20 kvinder i et år, der var ingen penge i det, men det var her jeg skabte mit store og stabile netværk heriblandt også et par kendte.
 • Jeg startede min egen webshop, som jeg stadig har og efter kun 8 måneder omsatte jeg får mere end 250.000 kr.
 • Jeg har afholdt 2 succesfulde SHINE Retreat’s på Hotel Marienlyst Spa & Casino Hotel i Helsingør, og har endnu et til september.
 • Jeg har været med til at producere min helt egen boligserie.
 • Julen 2015 havde jeg for første gang kalenderlys i min webshop og her blev solgt ca. 300 kalenderlys til 99,- stykket.
 • Thomas Bense fra TV2 kontaktede mig og spurgte om motiv fandtes på en herre t-shirt, det gjorde den ikke på daværende tidspunkt, men det sørgede jeg for med det samme så han kunne få t-shirts.
 • I efteråret 2015 lavede jeg en aftale med Club Matas, som købte 500 produkter fra min webshop til deres egen pointshop, de købte mit billede og nogle lys jeg havde på det tidspunkt. Matas pointshop fik udsolgt af mine produkter på KUN 14 dage.
 • Jeg har haft diverse annoncer i magasinet IN, NORD, Helsingør Dagblad og Chri Chri.
 • Jeg har danset på scenen til DMA 2015 sammen med Christopher og 300 andre piger / kvinder, det var meget udenfor min comfortzone.
 • Jeg har solgt over 1.000 flasker MK Olie / Aronia Juice, fordi jeg ELSKER de produkter og kalder dem mirakel produkter, det er en længere historie.
 • Jeg har lavet mere end 50 BodyBliss prøvebehandlinger på 1 måned.
 • Maria Montell har været forbi min klinik til en BodyBliss prøvebehandling.
 • Jeg har mødt Christiane en gang og her spurgte hun hvordan det gik med min webshop? Det var jeg stolt over, for det betyder at folk husker mig, hvilket er rigtig vigtigt i denne branche.

Dette er blot nogle af de mange fantastiske ting som er sket, efter at jeg gjorde op med mig selv, at jeg ikke længere havde lyst til at ryge ind og ud af dagpengesystemet fordi der ingen kontor jobs var, og Matas havde jeg ikke lyst til at stå i mere, da min krop ikke kan holde til at stå op så mange timer hver uge.

Du kan læse meget mere om mit nye forløb her og jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål til Business SHINE forløbet.

Love, Sofie Chloé

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.