Wow et par uger jeg har haft!! De sidste par uger har jeg holdt mig lidt for mig selv, i den forstand at jeg ikke har været ligeså aktiv på de sociale medier som jeg plejer, eller talt med mine veninder så meget som jeg plejer. Jeg har haft brug for mig tid og hive min energi hjem til mig selv.

Det er gået rigtig fint og jeg har nydt det <3 I søndags var jeg til Justin Bieber koncert i Parken, der er mange delte meninger om den koncert, men jeg havde en fest og det var en meget tiltrængt fest, fordi jeg havde været rigtig ked af det i ugen op til på grund af noget privat. Jeg synes Justin Bieber er en charmetrold og elsker ham for at han bare er ham, han gider ikke så meget pis, han er bare SIG SELV.

Min første uge med deltidsjob plus min egen business er gået rigtig godt, det er jeg rigtig glad for og oveni al mit arbejde, har jeg haft Malthe hjemme de sidste 2 uger på grund af sygdom, når ja jeg var os selv syg et par dage. Men det har jeg næsten glemt fordi der er sket så meget! 

Jeg går og planlægger min 30 års fødselsdag her den 4. november, kommer jo ikke uden om at jeg ELSKER fødselsdage :) 

Der sker meget på godt og ondt i mit liv, heldigvis mange gode ting, men jeg kan virkelig godt mærke den udrensning der er i gang efter jeg skiftede mit navn 15. juni og har indrettet hjemmet og klinikken efter feng shui principper. For at sige det rent ud der er en del som falder fra i mit netværk, en lidt vild følelse at stå i, men jeg var blevet advaret omkring det, da ens vibrationer skifter og for at forklare hvad der menes med det, så forestil dig at jeg før bevægede mig rundt imellem musikken på radio Nova og nu har jeg bevæget mig over på The Voice.

Jeg sidder ikke og klapper i mine små hænder over at folk falder fra, men jeg acceptere det, fordi jeg altid har troet på “der er en mening med alting”, og når en dør lukkes så åbnes der en ny <3 

Julen begynder også at nærme sig… Har du set Shine like a STAR igen i år har sammensat en SHINE Adventskalender?

Problemet med at flytte sig i livet er, at ikke alle man gerne vil have med, har pakket  Citat af Liam O’Connor.

 

LOVE

Sofi Novalee 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.