En travl periode nærmer sig!

SHINE Retreat på lørdag 10-11.okotober, lørdag den 24. oktober “Bride to be” arrangement på Hotel Comwell og lørdag den 31. oktober skal jeg holde fødselsdag for mine veninder, hvor vi skal overnatte på Hotel Marienlyst, så jeg kan bestemt ikke klage, to gange på lækkert spa hotel i oktober måned :)

November måned byder på min og kærestens fødselsdag, vi har samme dag og årstal <3 et photoshoot i Hellerup, en dag i Jylland med min business mentor Dorte Lytje, et Shine like a STAR juleevent og slutter af med et juleevent mere 6. december. Alt i alt jeg kommer ikke til at kede mig dette efterår!

I morgen bliver de allerførste Shine like a STAR t-shirts med korte og lange ærmer til mænd og kvinder lavet, vi krydser fingre for at det går godt og de bliver flotte!!

Allerede i næste uge vil du kunne købe Shine like a STAR billedet og Shine like a STAR Stearinlyset hos Club Matas i deres pointshop, utroligt som tiden er gået stærkt og det er nu det sker…

Hav en fantastisk uge.

LOVE 
Sofie Chloé

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.