Nyhed! STAR Home ❤

Igennem de seneste 9 år som selvstændig iværksætter på min personlige selvkærlige manifestations rejse, har jeg arbejdet en del med indretning og herunder feng shui. Jeg har igennem tiden samarbejdet med flere dygtige feng shui specialister, herunder flere af dem man kender, når man taler om feng shui. Men igennem min egen rejse har jeg udviklet mit eget lille STAR Home, og det er nu klar til at blive lanceret og komme ud i verden!

Er du nysgerrig? Så læs med her ❤

Vil du gerne let kunne manifestere rigdom, lykke, glæde og overflod? 
Det kan du nu, og det gælder både hjemme hos dig, men også hvis du har en klinik. Hvis du allerede godt ved, hvordan du på ingen tid kan manifestere dobbelt så mange kunder/klienter ind i din klinik, så behøver du ikke læse mere og du er mere end klar til, at leve dit rigdomsliv. Er du der hvor du ikke ved hvad jeg mener, vil jeg klart anbefale dig at læse videre.

“For jeg har fx. haft klinik og i løbet af 2 en halv måned havde jeg mere end 200 kvinder både kendte og ikke kendte, som kom hjem til mig i min have (der jeg havde klinik), hvor de fik en BodyBliss behandling, altså en kropsbehandling de havde købt og betalt, rigtig mange kom endda igen flere gange.”

Dette er blot lige en af mine mange historier omkring, hvor let og enkelt vi kan optimere noget i vores hjem og klinik, uden at vi skal ud og investere i nye møbler, maling osv. Men i stedet kan du nu booke en STAR Home session hos mig, du skal intet gøre andet end og give mig din mail adresse, samt din fødselsdato.

Hvad gør jeg så?

Det skal jeg fortælle dig nu. Jeg går ind clairvoyant og stiller ind på dig, dit hjem & klinik (hvis du har det). Her starter jeg med, at give dig og dit hjem eller klinik et selvkærligt fjernhealingsboost. Når jeg har gjort det mærker jeg ind i hvilke livsområder, du særligt vil have gavn af at optimere hjemme hos dig eller i klinikken.

Herefter går jeg ind og mærker hvor det vil være optimalt for dig, at booste med bestemte farver, symboler, blomster, billeder/malerier og meget meget mere. Men som beskrevet tidligere er min fornemeste opgave, at gøre det så let og enkelt for dig, uden du føler du skal ud og købe en masse ind. I stedet kan du glæde dig over, hvor mange ting du kan genbruge af det du allerede har derhjemme, og er der ting du skal ud at købe, vil det være meget små investeringer, de vil dog være med til at give dig det liv du drømmer om ❤

Jeg lever mit drømmeiiv og det har jeg gjort i alle 9 år, også de perioder hvor det har været utrolig svært, enten fordi min krop har larmet eller mine omgivelser har larmet, så har jeg stadig hele vejen igennem levet mit drømmeiiv og det gør jeg os den dag i dag ❤

Du modtager det hele på mail altså i din mail indbakke, og til slut i din session vil jeg stille ind på dig med en clairvoyant vejrudsigt, for hvordan dit liv vil/kan forme sig, når du får gjort alle de ting jeg har gennemgået trin for trin igennem din personlige STAR Home mail.

Jeg glæder mig til at give dig og dit hjem et boost af SHINE ❤

For bestilling skriv til mig her på facebook eller send en mail til sofie@shinelikeastar.dk

Du modtager din personlige STAR Home session indenfor 24 timer, så snart jeg har modtaget din bestilling og betaling.

Pris 1.500 kr.

LOVE
Sofie Müller

Tidligere kursister siger:

Jeg startede på Sofi’s uddannelse da jeg havde behov for at finde ud af i hvilken retning jeg skulle bevæge mig ifht det spirituelle. Det har været meget lærerigt, og jeg er allerede blevet en del klogere på hvad det er jeg skal. Jeg syntes det har været super godt at der er forskellige temaer for hver gang.
Uddannelsen er det hele værd. 🌞
Natallie Claudiaisabell Müller

Jeg startede på Sofi uddannelse, da jeg ønskede at få mere indblik i den spirituelle verden og åbne op for nogle uudforskede sider af mig selv. Under uddannelsen bliver man kærligt guidet igennem en masse spændende emner og får indblik i hvilke værktøjer der kan hjælpe netop dig på vej. Sofi og de nøje udvalgte gæsteundervisere deler generøst og hudløst ærligt ud af deres viden og erfaring. Jeg vil klart anbefale Sofi’s uddannelse til dig der ønsker at få støtte til en livsforandring med mere selvkærlighed, livsglæde og bevidsthed.
Janne Skovgaard Kristensen