Det er længe siden jeg sidst har skrevet et blogindlæg, men jeg skriver som altid kun på bloggen, hvis jeg virkelig har noget på hjertet <3 

2016 er ved vejs ende og det gør at mange inkl. mig selv reflektere over året der er gået.

Jeg har en ting at sige om 2016, eller det vil sige en overskrift “Det har været mit værste år!”.
Året der startede med at jeg skulle rumme sorgen over at miste min morfar 22. december sidste jul kun 71 år gammel, fra den ene dag til den anden.
Påsken kom og her gik der ikke længe, så mistede vi Malthe´s farmor, som jeg var meget tæt med, det var pludselig to mennesker i mit liv med 4 måneders mellemrum, det var hårdt og ensomheden ramte mig.

Nu fik hverken Oldefar eller Farmor set Malthe vokse op, det skar i mit hjerte og tiden var svær. Men midt i sorgen flyttede vi, og jeg blev uddannet BodyBliss behandler med egen klinik lige ude i haven.

Her kan jeg varmt anbefale StineMaria 

Det gav mig et selvtillids boost igen, for jeg havde rigtig mange klienter/kunder til BodyBliss behandling og har stadig klienter hver uge. Jeg ELSKER det!! 

Sommeren kom og her startede jeg op for første gang med mit Business og senere hen mit SHINE forløb, det var en ny start og meget spændende endelig at kunne realisere en flere år gammel drøm <3
Allerede første uge havde flere købt et af mine forløb, så jeg var slet ikke i tvivl det var det helt rigtige at gøre, i dag har jeg 12 kvinder i forløb og er i gang med SMU – Spirituel Mentor uddannelse som støtter rigtig godt op om det, jeg guider mine stjerner/deltager igennem på deres individuelle selvkærlige rejse.

Her kan jeg varmt anbefale Christine Eilvig 

I år var jeg os en tur i udlandet, 4 dage i Budapest sammen med min mor og søskende, det var dejligt vi fik gået mange kilometer på den tur, det var en sejer for mig da jeg ikke har kunne gå ret meget siden jeg var syg med uforklarlige nervesmerter! Men det kan jeg nu og det er DEJLIGT <3 

I 2016 har jeg tabt mig en del kilo og det er blevet til 25 kilo siden min graviditet for 3 år siden, det er FANTASTISK! Kan slet ikke vente til de sidste kilo ryger væk. Jeg er godt på vej!!

Det blev også året hvor jeg lærte en masse om Feng Shui og indrettede hele huset plus klinikken efter Feng Shui principper, jeg kan fortælle dig at det VIRKER, måske fordi jeg tror på det virker, men det VIRKER!

Her kan jeg varmt anbefale Rebekkah Leve

Jeg skal heller ikke glemme at i år har englene og mit arbejde med engleoplæg har været en meget stor del af mig, jeg beder til englene og min skytsengel Rafael hver morgen. Derudover bruger jeg dagligt mine englekort til mig selv og til mine kunder.

Her kan jeg varmt anbefale Sofie Rose, Balance-Liv og Anja Carolina 

September blev måneden hvor jeg afholdte mit allersidste SHINE Retreat, der var rigtig meget læring i den weekend for mig og du kan læse om den lige her 
3 gange over 2 år har jeg afholdt SHINE Retreat, det har været en lærerig oplevelse hver gang med mange skønne kvinder.
Om jeg en dag laver sådan en weekend igen, det kan ikke udelukkes… 

Dette år har jeg mistet flere bekendte og veninder, men det var jeg klar over ville ske, da jeg ofte hører at det sker for folk når de skifter navn, og i år skiftede jeg navn for anden gang så jeg var klar over, at udrensningsperioden som man kalder det ville blive hård, fordi der sker så mange ting inde i en og de gamle vibrationer man før vibrerede fra ikke længere er de samme.

Se det som at skifte radio kanal, før kunne jeg godt lide at høre radio Nova og nu hører jeg kun The Voice, så alle dem der stadig hører radio Nova er ikke længere et match til mig. Det kan lyde en anelse skørt eller måske lidt hårdt, det er det ikke, for vi flytter os alle sammen hele tiden i livet og det er bare ikke alle som er klar til at rejse med, når vi selv er klar til et skift også vil de falde fra.

Her kan jeg varmt anbefale Camille Manou  

HeartRelease har jeg de sidste 2 måneder været til og det kan jeg varmt anbefale, Izabella er meget dygtig og jeg kan tydeligt mærke hvor meget gladere og lettere i min energi jeg er nu, efter at have fået fjernet snart 90 Heartwalls <3 

Hele dette år har jeg deltaget på Sine Parez Feminine Flow forløb, det har givet mig utrolig meget læring omkring mig selv og healing. Kan varmt anbefale Sine’s forløb. 

2016 har lært mig hvor vigtigt det er at vi har nogle hjælpere, altså nogen som kan hjælpe os videre i forhold til det vi står i lige nu, så vi hurtigere og lettere kommer videre med god læring og sparring.

Hvem er dine hjælpere? 

Nu er jeg 30 år og SÅ KLAR til 2017 <3

Hvordan har dit år været?

LOVE
Sofi Novalee 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.