Det er vidst et halvt år siden eller mere jeg sidst har været aktiv her på bloggen, men det skal der laves om på nu, for jeg har mange ting på hjertet. Håber at du har lyst til og læse med.

De seneste par år har jeg brugt meget tid på, at finde kæreligheden da Malthe’s far og jeg gik fra hinanden allerede efter Malthe var fyldt 1 år. Vi boede efterfølgende sammen i 4 år som venner, ja du tænker nok nu hvordan kan man det?

Det kunne vi godt, det gik faktisk ret fint og vi boede sammen i min fars hus, hvor vi indrettede os på hver vores etage.

Nå, men det var lige den korte version så det er til at forstå, at jeg har været på jagt efter den store kærlighed <3

Det har været en lang og lidt sej vej til tider, og faktisk hørte jeg mig selv flere gange sige, at jeg nu ville give op for det ville aldrig lykkedes mig alligevel.

Flere i mit netværk kiggede hver gang på mig med et stramt blik, og sagde så “Sofi gider du lige? Du er ung og du er smuk, så det skal nok ske, når du mindst venter det”.
Årh den sætning altså jeg hadet den, for jeg gik jo og mindst ventede det hele tiden, eller det var den følelse jeg gik rundt med for jeg kunne godt se, at jeg bevidst eller ubevidst hele tiden gik rundt med et falke øje åbent, så jeg var klar til og slå til ;)

Sommeren kom og jeg gik for første gang nogensinde på det jeg altid har kaldt “dulme kanalen” Tinder.
Her igennem var jeg på 2 dates og de gik begge godt, det skulle bare ikke være os.
Flere af mine veninder prøvede at få mig til, at søge kærligheden via dating.dk.

Jeg var stædig i et godt stykke tid, og sagde at jeg skulle ihvertfald ikke på dating, der har jeg mødt en soldat jeg var sammen med i 7 år, vi blev gift og skilt igen halvandet år efter.
Men en søndag i starten af september overgav jeg mig, så ja jeg kom på dating.dk og der gik 3-4 dage kun, så skrev Peter til mig (min dejlige kæreste og nu samboende også).
Tingene er gået stærkt helt af sig selv, og vi har været sammen hver dag siden vi mødtes for 2 måneder siden.

Vi har indtil nu været i Marokko sammen, vi har fået Samson vores hundehvalp, vi er flyttet sammen og i weekenden skal vi til Stockholm.
Hvis ikke du følger mig på facebook vil du tænke WOW det går stærkt!
Det gør det ja, men det føles SÅ rigtigt og jeg er mere forelsket end nogensinde før <3
Plus der er nogle omstændigheder som gør, at tingene er blevet som de er på kort tid.

Jeg har fundet min eneste ene, min Twinflame <3

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.