Der har været stille her på bloggen. Jeg har de sidste par uger haft rigtig travlt!
Lå syg en hel uge, og herefter har der været knald på, med BodyBliss klienter, i lørdags blev jeg certificeret BodyBliss behandler, jeg starter op på mit Business SHINE forløb til kvinder som gerne vil blive selvstændige iværksættere ude i fremtiden, i morgen kommer min første stjerne til session, jeg glæder mig! 

Lørdag skal jeg holde reception for mine kunder og mit netværk, det bliver helt fantastisk! Der kommer ca. 15 kvinder og det er halvdelen af hvad der kom sidst jeg holdte reception, men det er helt okay, for jeg ved at der kommer dem som skal komme <3

I går fik jeg godkendt mit nye navn og jeg ELSKER det! <3 Sofi Novalee Orkideea Müller.
Jeg er rigtig glad for alle de mange kommentarer jeg har fået om at det er et smukt navn, har selvfølgelig også fået et par negative kommentarer, men de praller af på mig. For hvem skal bestemme hvad jeg hedder? Det skal jeg! Kan jeg lide mit nye navn? Ja jeg ELSKER det! Er det bare en hurtig skør beslutning? Nej jeg har vidst det i månedsvis!!

Hvis ikke jeg var modig og en smule skør, ville jeg ikke være her hvor jeg er i dag. Næsten alle mine største drømme er gået i opfyldelse på 3 år og netop det skal vi fejre på lørdag med tapas, bobler og goodiebags. Alt kan lade sig gøre, hvis man virkelig tror på det selv og så skal man selvfølgelig turde springe ud i det!

Da jeg var syg tabte jeg 3 kilo, jeg tror på det har været en stor udrensning i form af feng shui, healing, navneskift, BodyBliss og selvkærlighed. For kiloene er ikke kommet på igen og flere ryger langsomt af, det er en skøn og meget kærlig process der er i gang <3

Hav en skøn weekend!

LOVE
Sofi Novalee 

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.