I torsdags var jeg på besøg hos en engel i menneskekrop og det lyder måske lidt langt ude, men ikke destro mindre er det sandheden. Jeg har selv flere gange fået at vide, jeg er en engel her på jorden, men det er en helt anden historie, som du kan få en anden dag.

Jeg besøgte Pia, som jeg længe gerne har ville besøge, det rette tidspunkt var der bare ikke før nu og jeg var så heldig at opdage, jeg næsten er nabo til Pia plus hun kørte et fantastisk sommertilbud! Så jeg mærkede efter indeni mig selv og tænkte nu er det nu, jeg tager hjem til Pia.

Dette blogindlæg skriver jeg fordi jeg har lyst, er hverken blevet sponsoreret eller har fortalt Pia jeg skriver dette indlæg.

Står du ved en skilevej i dit liv og er usikker på hvad dit næste skridt skal være?

Jeg vil varmt anbefale Pia <3 Wauw en stor oplevelse, faktisk ved jeg ikke om jeg nogensinde har følt mig så meget mødt og set, som jeg gjorde i torsdags. Allerede da jeg trådte ind blev jeg ramt af en magisk kærlig energi, stearinlys på bordet.
Jeg fik en skøn latte og beundrede den meget smukke englekugle hun havde stående på bordet, ved siden af englekortene der blev brugt undervejs i min session.

For mig er det vigtigt at jeg føler mig tryg og at kemien er der, for jeg har før fået clairvoyance hvor jeg bare har siddet på en stol og fået en masse beskeder slynget i hovedet, herefter har jeg så mærket at det er slet ikke den rette måde for mig at få beskeder omkring mit liv lige nu og i fremtiden.
Jeg har selv ændret mig meget og derfor føles det nok mere rigtigt, at jeg nu selv trækker englekort hver dag og at de mennekser jeg møder på min vej, som jeg gerne vil have hjælp og guidning fra gør det på samme kærlige måde <3

Jeg vil ikke gå i dybden med hvad Pia fortalte mig, da det er privat. Men jeg kan fortælle så meget at jeg er helt på rette vej og at mit liv bliver magisk, ligeså gør min virksomhed.

Pia sagde at jeg fra nu af ville begynde at finde hvide fjer, og samme aften lå der ca. 10 hvide fjer og en brun fjer i min haven, plus jeg har mødt hvide og grå fjer lige siden.

13697055_10154199455818463_5763538826221225910_n-2

Af hjertet tak Pia, du er en engel på jorden. Jeg besøger dig snart igen.

Tak til alle jer der læser med og følger mig i dagligdagen, det betyder alt.

Sofi Novalee Orkideea Müller

2 comments on “Jeg følte mig set i mit eget lys”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.