For noget tid siden blev jeg anbefalet en dygtig clairvoyant Lotusblomsten, da jeg spurgte på facebook om nogen kunne anbefale en clairvoyant. Jeg arbejder selv som clairvoyant, men ligepræcis derfor synes jeg også at det er rigtig spændende at få guidet vejledning vedr. specifikke spørgsmål engang imellem. 

Det er noget tid siden nu at jeg for første gang fik kontakt med Lotusblomsten, her gav hun mig en hjertefjernhealing og efter hun havde givet mig healingen ringede vi sammen.
Jeg var dybt imponeret over alle de ting som Lotusblomsten (Irene) kunne fortælle mig, der var kommet til hende under min fjernhealing.
Et par dage efter kontaktede jeg hende igen vedr. nogle specifikke spørgsmål, som jeg gerne ville have clairvoyant vejledning i og også her ramte hun SPOT ON, jeg var slet ikke i tvivl om hvad hun mente med alle de ting hun fortalte mig, det gav så meget mening og var selv ting jeg havde fået ind inden. 

Hvorfor søger jeg så selv hjælp, når jeg allerede ved tingene?
Fordi jeg ELSKER den sparring jeg får med nye mennesker der ikke kender mig på forhånd, og som du selv kender hvis kemien er der så fortsætter man! Kemien er der 100% og for at det ikke skal være løgn har Lotusblomsten (Irene) og jeg fødselsdag samme dag plus hendes søster bor meget tæt på mig (verden er lille).

I tirsdags havde jeg igen brug for en snak med skønne og dygtige Lotusblomsten, så jeg kontaktede hende og spurgte om hun ville samarbejde med mig, så jeg kunne få lidt sparring og jeg kunne skrive om hende her på min blog, heldigvis for mig var hun interesseret og igen altså tredje gang vi var i kontakt var hun SPOT ON!

En varm anbefaling herfra og har du lyst til at lære Irene bedre at kende, så kan du finde hende på facebook hvor hendes side hedder Lotusblomsten. Hendes smukke hjemmeside finder du lige HER 

Dette indlæg er sponsoreret af Lotusblomsten.dk

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.