Kære Stjerne,

Jeg har noget på hjertet og føler at tiden er kommet til at få det sendt ud her på bloggen.

I det daglige med mine klienter oplever jeg ofte, at vi kvinder på mange måder er ens. Hvordan det?
Når jeg spørger indtil kernen omkring hvad vi gerne vil slippe, handler det faktisk rigtig meget om følelsen af at vi ikke er gode nok, at vi ikke passer ind nogen steder, at vi føler os forkerte og vi ikke elsker vores krop.

Nu vil jeg fortælle min egen lille historie, om dengang min krop begyndte at straffe mig, straffe mig så hårdt, at jeg ingengang kunne komme på toilet uden at få hjælp, og at toiletbesøg nogle gang kunne vare en hel time, og det var ikke fordi jeg sad fast, nej, det var den tid det tog for mig at humpe fra soveværelset eller stuen og ud på toilettet lige ved siden af. 

Det var en frygtelig tid! Stærke uforklarlige nervesmerter, som ingen hverken almindelige læger eller special læger kunne finde ud af hvad var – og oveni var jeg gravid og ventede Malthe. Jeg var låst fast til hjemmet i 6 måneder af graviditeten og i 2 år efter at Malthe kom til verden. Jeg kom meget lidt ud i den periode, jeg spiste rigtig mange smertestillende piller, selvfølgelig hele tiden i samråd med lægen og sygehuset. 

Mine veninder måtte komme hjem til mig og have kage eller noget mad med, da jeg simpelthen ikke kunne gå ordentligt på nogen måde, samt at der var trappeopgang hvor vi boede, det var et mareridt hver gang jeg skulle op og ned af trappen, jeg græd ofte af smerte og stoppede op når der kom nogen, jeg var SÅ flov over at ligne en på 90 år. 

Jeg tog selvfølgelig voldsomt på i denne periode og jeg var rigtig ked af det indeni, tænkte tit for mig selv bliver jeg nogensinde rask? Kommer jeg nogensinde til at kunne bevæge mig igen? Måtte sige nej til en krydstogtsferie fordi jeg ikke kunne bevæge mig, og havde jeg en nogenlunde dag med lidt bevægelse var jeg faktisk “dopet” af smertestillende piller. Oplevede et par gange at min krop låste sig fuldstændig og når det skete fik jeg sagt højt “jeg kan ikke mere, jeg vil ikke leve mere!”. Det var langtfra fedt at sige som nybagt mor, men jeg følte mig fandens magtesløs, for der var jo ingen som helt vidste hvad jeg fejlede, ingengang mig selv, så når folk prøvede at hjælpe mig ved at komme med gode råd, blev jeg blot endnu mere frustreret og gav faktisk op på den måde at jeg tænkte “når, men så må jeg bare dagligt leve med en masse smertestillende piller.”

Det gik heldigvis ikke sådan, for jeg er stædig og har svært ved at give op, det ligger simpelthen ikke til mig! Imens jeg havde det sådan her gik jeg jo faktisk og startede min virksomhed op, for lige præcis det at have min virksomhed og nyde Malthe gjorde, at jeg heldigvis bevarede mit håb og min tro på at lyset var derude et sted i mørket…

I dag er jeg startet på min egen selvkærlige rejse, jeg har det bedre end nogensinde før, nu er jeg ikke i tvivl omkring hvad der skete dengang i 2013 og frem til slut 2015. Jeg elskede ikke mig selv og min krop, jeg tog ikke ejerskab for mig selv. Men det er slut nu! I dag elsker jeg mig selv og min krop, jeg nærmest klapper hver gang jeg har taget strømper på, det kunne jeg nemlig ikke for bare et halvt år siden.

Nu kender du lidt af historien, så nu ved du hvorfor mit nye SHINE med selvkærlighed forløb betyder så meget for mig <3 Det betyder meget for mig, fordi jeg har opdaget at rigtig mange kvinder kan få glæde af min historie og mit forløb. En selvkærlig rejse hos mig er helt unik og det er en livs investering i dig selv. Du kan læse meget mere om SHINE med selvkærlighed her

Se disse billeder de taler helt for sig selv <3

13507117_10154144882993463_5945816721618954265_n-213731624_10154176694008463_6679893373434520728_n-2

Det her er målet! Sådan så jeg nemlig ud i 2012 :)

13557873_10154147723678463_4942694929936876114_n-2

LOVE
Sofi Novalee 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.