Jeg har arrangeret mit første foredrag på Comwell Borupgaard, der primært vil handle om min personlige rejse fra arbejdsløshed til at være iværksætter med eget firma.

Det foregår torsdag den 19. februar kl. 19.00-20.30 billetter kan købes her.

Det har taget mig ca. 2 år at få fastsat en dato, 2 år er rigtig lang tid og alt for lang tid faktisk. For jeg har så meget jeg gerne vil fortælle dig og meget jeg tror kan inspirere dig i dit eget liv. Men hvorfor har jeg så først planlagt et foredrag nu?

FORDI JEG ER MEGA BANGE!! Ja, faktisk så skal jeg se min frygt og angst i øjnene af egen fri vilje for første gang. Lige siden jeg gik i folkesskole har det værste i mit liv, udover at kaste op, været at skulle fremlægge/holde foredrag, det løber mig koldt ned af ryggen når jeg siger de to ord højt eller nærmere bare når jeg tænker på det. 

Jeg har en sart hud og når jeg bliver nervøs, spændt, super glad, og mange flere tusind grunde, så bliver jeg rød på halsen og i hovedet, det vil sige jeg bliver ikke “normal rød i kinderne” nej jeg ligner en der på et sekund har fået nellefeber! Derfor har jeg aldrig brudt mig om at stå foran et publikum, hvilket er lidt ærgerligt da jeg bevidst under min kontoruddannelse pressede mig selv til at holde en tale i 20 min. foran et hold på 30 personer, sagde min underviser efterfølgende “du ligner en som aldrig har lavet andet end at stå på en scene”.

Tror du lige at jeg græd lykke tårer da jeg kom hjem?! Det var et af de største komplementer jeg nogensinde har fået i mit liv, fordi jeg evigt og altid kun fik at vide af mine klasse kammerater at jeg var helt rød mm. Forstod egentlig aldrig hvorfor de altid skulle påpege det, når de kunne se på mig at det ikke var rart for mig. Men sådan er vi nok alle sammen i skoletiden, lidt ondskabsfulde ved hinanden uden at vi tænker over det, fordi vi alle sammen er meget unge små væsner som prøver at finde ud af hvilken plads vi har fået her på jorden (groft sagt!).

Nå men anyway, jeg er blevet ældre (voksen) og har fundet ud af at andre end mig kan slå ud på samme måde, når det hele kører i kroppen, så nu er det ikke længere så farligt at stå foran andre mennesker, for helt ærligt så kommer I ikke for at se på mig som person, I kommer for at høre min historie og lader jer inspirere.

Håber vi ses, og jeg vil lige nævne at du skal være hurtig der er kun 20 billetter.

Vi får det så hyggeligt med lidt let forplejning og en gave til alle jer der kommer, samt spa stemningen på et af Danmarks dejligste spa hoteller.

Flere har allerede spurgt om jeg vil komme til Bornholm og Jylland, det håber jeg bliver muligt en dag tusind tak fordi I spørger <3

LOVE 
Sofie Chloé

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.