Hvor skal jeg starte… Selvkærlighed er et emne som har fyldt en del i mit eget liv de sidste par år, og inden jeg fortsætter mit skriv i dette blogindlæg vil jeg lige dele 2 billeder med dig, de er egentlig ret personlige, men de er vigtige fordi de viser hvor meget kroppen ændre sig når den og DU har det godt <3

Billede 1 er taget da jeg startede min selvkærlige rejse for 2-3 år siden.
Billede 2 er taget i går aftes på vej til Zumba for første gang i 6 år.

Min selvkærlige rejse har bestået i at være selvkærlig, omsorgsfuld og god ved mig selv.
Jeg har gået mange ture i naturen, ikke nødvendigvis lange ture, men blot for at mærke mig selv og min krop, få nye tanker, ideer mv.
Så når jeg bliver spurgt om jeg har dyrket meget motion og spist efter en slankekur, er mit svar helt enkelt NEJ.
Jeg skrev under billederne at jeg i går tog til Zumba for første gang i går aftes siden jeg blev mor for 5 år siden, i 2017 var jeg til halvanden times Twerking, men ellers har det kun været en gå tur her og der.

For mig har det handlet om at komme tilbage i min krop og min glæde efter en sengeliggende graviditet med uforklarlige nervesmerter, som hindrede mig i at kunne gå/bevæge mig, jeg skulle have hjælp til at komme på toilettet, få sko på, strømper, undertøj osv.
Det var nogle svære og hårde år med mange skrig af ren smerte, samt et overforbrug af smertestillendepiller!!

Dette er den korte version af min vej tilbage til at være MIG <3
Selvkærlighed betyder i dag virkelig meget for mig, som i næsten alt udover min søn selvfølgelig og mine dyr. Men det er vigtigt for mig at dele min selvkærlige rejse, fordi jeg ved at jeg kan inspirere andre og løfte kvinder til, at de lever et liv fra hjertet og glemmer alt om at leve udfra hvad vi tror andre ønsker.

Livet er vores, livet skal leves og det skal NYDES!!

Jeg tror på at lykken findes i vores egen indre selvkærlige kerne/hjerte, og ikke udenfor os, så for at opnå at liv fyldt med glæde, kærlighed, lethed og flow, bliver vi nødt til at kigge dybt ind i os selv, vi skal derind hvor det godt kan gøre ondt, for når vi arbejder derfra opnår vi resultater som du kan se på mine billeder ovenfor.

I morgen starter mit selvkærlige fjernhealingsforløb det kører over 8 uger, og du kan stadig nå at komme med, da den første fjernhealing først sker på tirsdag (5.marts) kl. 20-21.00. Du vil få mest ud af at kunne ligge afslappet i den time med et tæppe, levende lys, en dejlig kop te, din yndlings krystal, et glas vand og stille musik, men hvis du ikke har den mulighed så modtager du healingen uanset hvad.

Prisen er 199 kr. normalpris er 249 kr. (et engangsbeløb).
Jeg har sat prisen så lav fordi jeg er under uddannelse på Frekvens Healer uddannelsen og fordi jeg ønsker at alle kan være med.
Nøglen til et liv fyldt med lykkebobler, glæde, lethed og flow er SELVKÆRLIGHED.

Ønsker du at komme med på en selvkærlig fjernhealings rejse, kan du sende mig en besked HER
Ligeså snart din indbetaling af 199 kr. er modtaget via mobilepay, bliver du lukket ind i vores lukkede facebook gruppe, hvor både mænd og kvinder er tilmeldt.

Jeg deler clairvoyante budskaber inde i vores gruppe hver onsdag, omkring hvad der kom ind af fælles budskaber under healingen tirsdag aften.

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.