Mørkt, koldt, regnfuldt, vinter, sne… Alt dette som både kan være smukt, hyggeligt, vådt, koldt, glat og en for mange lidt hård tid at komme igennem.
I november modtog jeg en gave, som jeg har ønsket mig i et par år, så jeg blev for at være ærlig en smule lykkelig indeni.

Min gave var denne helt fantastiske lysterapilampe og 2 himalya saltlamper, du finder den skønne skrivebordslampe lige her lampe fra Lysterapi.dk

Den ene saltlampe har en af mine skønne Stjerner på mit SHINE Mentorforløb, vundet i adventskonkurrence, hun blev rigtig glad og har selvfølgelig også ønsket sig den geniale lysterapilampe.

Den er genial når man skal sidde og læse ved sit skrivebord, eller når man som jeg skal nyde sin kop kaffe sidst på dagen hvor mørket de sidste mange uger har trængt sig på, inden klokken har været 16.00.

Jeg får energi af den og her imens Malthe min søn på 3 år har ligget syg med lungebetændelse, og vi næsten ikke har sovet om natten, har lampen været guld værd!
Alle danskere burde give sig selv den oplevelse og selvkærlige forkælelse, at købe sig en lysterapilampe, ihvertfald om ikke andet ønske sig en.

Det er mig nemlig lidt af en gåde, hvordan jeg har kunnet undvære en? Fx. så lå jeg virkelig influenza (slemt forkølet) ramt lige op til jul sidste år, det var en af dem hvor man tror man skal dø!! Her vil jeg faktisk sige at jeg tror eller ved at mine lamper både lysterapi og himalaya saltlampe, som er med til at minde en om varmen fra solen og renser rummet (der kommer et bedre indeklima) plus mine nye vitaminer/Ztrengz BeautyOil har hjulpet mig meget igennem denne december.

Har talt med flere af mine kunder og klienter, som næsten alle har sagt at de denne jul har sat en lysterapilampe på deres ønskeseddel og det kan jeg godt forstå, dets før jo bedre at man får en! Plus jeg varmt kan anbefale en smuk himalaya saltlampe i soveværelset, eller hvis du som jeg har en Wellness klinik hvor der bliver lavet afslappende healingsbehandlinger.

Dette indlæg er sponsoreret af Lysterapi.dk

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.