Fredag den 13. december, ikke en skræmmende fredag.
Men en smuk fredag fordi det er Luciadag og en skøn kvinde jeg kender har fødselsdag :-)

Denne uge er gået virkelig stærkt, også selvom jeg bare går hjemme! 
Ugen har blandt andet stået på jordemoder besøg hvor vi fik et skøn om, 
at Malthe nu vejer 2700 gram :-) 

I mandags forkælede jeg Søs fra Amazing Skincare med en stor julebuket, 
som tak for at hun har forkælet flere af os fra Shine like a STAR. Det var en ren fornøjelse fordi hun blev virkelig glad og rørt <3 

Jeg fik en besked fra hende hvor hun skrev, det var meget smukt af dig Sofie og jeg glædes over der stadig findes sådanne mennesker som dig. Se med den besked blev jeg meget rørt og varm om hjertet!

Sofie1

Jeg har skrevet om det før, at det for mig er ligeså vigtigt at forkæle og overraske andre, som det er skønt for mig når nogen forkæler og overrasker mig. 

Igår havde jeg besøg af min veninde, Malthe’s kommende gudmor det var rigtig hyggeligt og jeg var helt træt bagefter! Det er længe siden jeg virkelig har fået tøse snakket :lol:

Nu er det snart weekend og det glæder jeg mig til, for så skal jeg være sammen med min kæreste. Vi har valgt at “droppe” de 2 sidste advents gaver til hinanden, og tager i stedet en spa søndag på Comwell Borupgaard, med frokost og afslapning for den store mave jeg render rundt med ;-)

Imorgen er der præcis 1 måned tilbage til min termins dato. Det er hel vildt at tænke på, og nu er jeg ved at være rigtig spændt og nervøs!!

Jeg fejre det ved at tage ind til min yndlings frisør der ligger i Ordrup, frisør Zenz. Har ikke været til frisør i et halvt år og nu skal det være! Trænger til lidt selv forkælelse, inden det hele meget snart går løs.

Zenz frisørkæde, er Danmarks førende grønne frisørkæde og derfor har jeg ikke nogen betænkeligheder ved, at blive shinet lidt op inden jul selvom jeg er gravid.

Hvad skal du lave i weekenden?

Husk fra på søndag kan du deltage i min 4. advents gave, hvor du kan vinde meget smukke forgyldte øreringe fra Stine A :-D

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.