Ugen er godt igang og flere er så småt ved at gå på juleferie :-)

Jeg har nydt de seneste dage med lidt selv forkælelse, hos min frisør Zenz og et par timers spa på hotel Comwell Borupgaard. Det var meget tiltrængt med lidt forkælelse, så jeg lige kunne glemme min halsbrand og tunge krop et par timer. Derudover var jeg forbi skønne Anja Hverdagsdrømme lørdag aften, og fejre hun er blevet et år ældre ;-) 

Sofie1 Sofie2 Sofie3 Sofie4 Sofie1

Min julegave fra JEWLSCPH er kommet og jeg glæder mig til at tage den i brug når jeg har født, og væsken har forladt min krop :-D Juleaften er også ved at være på plads, vi bliver dog kun 5 i år. Det er nok fint nu hvor man ikke ved med min mave, hvad den kan finde på fra nu af. 

Sofie7

Igår fik Malthe sin første julegave, han er en heldig lille baby inden han overhovedet er kommet til verden! 

Sofie6

Det er så dejligt at modtage en stor pakke med babytøj. Vi har været utrolig heldige at få meget sødt og lækkert brugt baby drenge tøj til ham :lol: Vi har faktisk slet ikke selv haft behov for at købe tøj til ham endnu, da vi har fået så meget, af mange søde mennesker <3 

Nu går jeg bare og glæder mig til kæresten har et par fridage mellem jul og nytår, så er dagene ikke ligeså lange i det lille hjem og vi skal lige have styr på de sidste ting, inden Malthe melder sin ankomst.

Sofie8

Er du ved at være i julehumør og klar til juleaften? 

Husk endelig og deltag i min 4 advents give-away, hvor du kan vinde forgyldte øreringe fra Stine A :-D

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.