CLAIRVOYANCE & SPIRITUEL GUIDANCE BY SOFI NOVALEE

Søger du svar samt kærlig guidance og vejledning i privatlivet eller i din business?

Så spørg Sofi og englene.

Guidance og clairvoyance hos Sofi Novalee

 

 

– Giver ro i sjæl og sind.

– Guider dig blidt derhen hvor dit livs potentiale og sjælsformål ligger.

– Hjælper dig kærligt med at stole på, og lade dig guide blidt af englene fremfor at lægge din power fra dig.

Sofi har gennem mange år haft kendskab til sine kraftige evner og den helt specielle kontakt til den åndelige verden. Hun har taget et hav af spirituelle kurser og har tidligere været medunderviser i clairvoyance, englebudskaber og healing.

Den måde hun arbejder på er en kombination af ren clairvoyance og spirituel guidance. Ifølge Sofi er det vigtigt, når vi søger vejledning udenfor os selv, også at få muligheden for at få hjælp fra englene til hvordan vi tør stole på den indre guidance, som ligger i os alle.

Sofi tuner ind på din energi, og downloader den information, du har spurgt ind til samt andre vigtige spirituelle budskaber, som kan guide dig til indre fred samt udfoldelse af dit unikke potentiale.

Anmeldelser

“Sofi er en super dygtig kvinde med et stort hjerte. Sofi har en indsigt og en dybde som er unik. Jeg kan kun anbefale Sofi hvis man mangler visdom eller ønsker at blive guidet i livets eventyr.”

“Denne kvinde…ikke bare smuk som en stjerne, men også utrolig dygtig til at læse min energi. Det gav mig en utrolig skøn følelse også selvom hun ganske rigtig kunne fortælle, at jeg ikke altid, har haft det lige let. Jeg giver Sofi min allervarmeste anbefalinger. Og vil helt bestemt igen gøre brug af hendes dygtighed.”

“Sofi har helt sikkert en unik evne og indsigt. Hun formidler klart og tydeligt, og kan give et nyt perspektiv på tingene, hvilket er guld værd, når man føler sig lidt låst. En varm anbefaling herfra.”

“Har nu stiftet bekendtskab ned Sofi, hvor hun har givet mig svar på nogle spørgsmål. Jeg synes meget om Sofis hjertelige tilgang til mig og emnerne. Hun er med til at give livet større perspektiv og mening.”

Sådan gør du;

Book din session online her – vælg mellem mail eller telefon session.

Send nu dine spørgsmål eller din problematik og få kærlig guidance.

Du kan spørge om alt lige fra kærlighed, bolig, karriere, foretning og familierelationer,  dog tunes der ikke ind på sygdom og død.

Du modtager et skriftligt download, og budskab fra Sofi og englene på ca en A4 side direkte i din indbakke.

Nyhed – Book 15. min tlf. Clairvoyance for kun 455 kr. 

Pris for mail clairvoyance – 860 kr. inkl. moms.

Pris for 30 minutter via. tlf. – 860 kr. inkl. moms.

Du har mulighed for at booke din tlf. eller mail clairvoyance mandag til torsdag fra kl. 8.00 – 20.00.