En nærende behandling for din krop og sjæl

En STAR behandling er en kombination af selvkærlig kropslig forkælelse samt nydelse og healing.

STAR behandling by Sofi er designet til at:

  • Genskabe en selvkærlig kontakt til din fysiske krop
  • Fjerne gamle blokeringer og mønstre, som er lagret i din krop igennem dette og tidligere liv
  • Heale på sjælsplan

STAR behandling med healing

STAR behandling by Sofi er en del af hendes egen rejse. Sofi har kanaliseret alt det ind i disse behandlinger, som hun selv længtes efter gennem årene som lysarbejder. Der findes endeløse muligheder for dig, som søger mere fred både i krop og sjæl. Du er ren energi, en sjæl her på jorden med en fysisk krop, og den krop har brug for kontakt og berøring.
Sofi hun kom her for at hjælpe dig med at heale og guide dig til en større bevidsthed. Men ofte glemmer vi at nære den fysiske krop. Kroppen er dit fysiske hylster der skal æres gennem fysisk berøring. Gennem en STAR behandling connecter hun, og ærer disse to essentielle behov, healing på sjæls plan og kærlig berøring via energipunkter, healingspunkter, akupressur og zonepunkter på det fysiske plan. Gennem hendes dybe healinger og den selvkærlige berøring du giver dig selv, skaber hun samtidig et helt specielt space for dig.

Denne behandling er især for dig som:

  • Er træt af kropslige smerter, stress og overvældethed samt oplever ekstra kropsvægt
  • Har mistet evnen til selvkærlig kontakt til kroppen
  • Oplever mentale som fysiske blokeringer, som du har svært ved at slippe
  • Længes efter mere fred og ro til bare at være dig

Efter en STAR Behandling vil dit nervesystem afspændes, og dermed opnår du en indre fred og ro i krop og sind. Kroppen har brug for hvile til at rense ud både på det fysiske som sjælelige plan, det er derfor vigtigt, du drikker rigeligt med vand og sørger for at tage det med ro i dagene efter.

Hvordan foregår en STAR behandling med healing?

Sofi starter med en kort introduktion til, hvad du kan forvente de næste 90 min. I har sammen, samt I tager en snak om hvor du er i dit liv lige nu, og hvor du ønsker at komme hen. Sammen sættes et fokus på din behandling, og helt præcist hvad du ønsker og er klar til at slippe.
Der sætter en healing i gang i din fysiske krop via energipunkter, healingspunkter og zonepunkter og akupressurpunkter både på dit hoved, dit ansigt, ørerne, hænderne, benene og til slut fødderne.
En ekstra gevinst ved denne behandling er, at disse energipunkter vi arbejder på, også virker som et naturligt ansigtsløft.

Praktisk

Din STAR behandling med healing består af 90 minutters ren forkælelse og healing.
Du har mulighed for at booke din STAR behandling mandag til torsdag fra kl. 8.00 – 20.00.
Det foregår via skype og inden din behandling har Sofi lavet et lille krystal alter, samt renset med hvid salvie og sprayet med den Balipura spray, hun mærker at du har brug for.
Energien og healingen kommer ligeså powerfuldt igennem som hvis I havde siddet fysisk overfor hinanden.

Sofi trækker englekort og giver dig clairvoyante budskaber undervejs i din behandling, så du ved hvordan du kan give dig selv omsorg og selvkærlighed i en travl hverdag.

Ønsker du at købe de ting Sofi har brugt under din behandling er dette en mulighed, og hun vil sende dem til dig.

Book din STAR behandling med healing her og send din krop og sjæl til guddommelig opladning.

Priser og bestilling

STAR behandling med healing via skype 90 minutter – 1.100 kr. inkl. moms.

Arbejder du som selvstændig alternativ behandler, eller drømmer du om at gøre det?
Så har du mulighed for at tage et kursus hos Sofi – Be your own STAR med speciale i wellness behandling med healing. Det forgår via skype over 3 sessions af 2 timer pr. gang.
Du vil undervejs kunne tage imod prøvekaniner og hermed dygtiggøre dig, når du har fået alle lektioner og føler dig klar til at fortsætte på egen hånd, sender Sofi et smukt diplom til dig.

Prisen for kursus er 6.800 kr. inkl. moms. Send mail til Sofie@shinelikeastar.dk for tilmelding.


13516156_1228126720532369_4721187567194504653_n

Maria Montell var forbi min klinik i Helsingør, til en times wellness BodyBliss behandling med healing, i maj måned 2016.

 


Jeg har aldrig prøvet en behandling som BodyBliss som er en healing af krop og sjæl, så jeg tog op til Sofi uden de store forventninger til hvad jeg skulle opleve. Men hvor blev jeg dog overrasket, behandlingen var helt vidunderlig – afslappende, beroligende helt ind i knoglerne, og jeg kunne mærke Sofis gode energi forplante sig langsomt i min krop.
Den følelse holdt længe efter og gav mig et totalt glædesboost i mange dage efter. Jeg kan varmt anbefale alle at tage en tur på briksen hos Sofi, hvis du trænger til at få renset ud i gamle spændinger og følelser i tanker og krop.

Skønhedsekspert og beautyblogger på Beautybysilke.dk
Silke Grane


Jeg har været så heldig, at være i armene hos Sofi, på hendes skønne klinik i Helsingør.
Det var en fantastisk oplevelse, som jeg varmt kan anbefale alle andre at prøve. Luksus til alle mine celler, hvor hele mit energisystem, som blev super genopladet af Sofi’s kærlige blide berøringer, dejlige energi og af den enorme healing der strømmer gennem hende, når hun behandler.

Virkelig en skøn og dejlig oplevelse, med plads til at give fuldstændig slip og med skønne hjertevarme Sofi, hvis selskab er healende i sig selv.

Katrine Birk/ Forfatter & arbejder med Holistisk Energiterapi

Katrine Birk