Sofie Müller Topsøe er en engel med en mission.

Hun brænder for at guide dig på rejsen gennem livet, og få dig til at stråle, som den stjerne du er inderst inde.

I mange år har Sofie været på en dyb indre rejse. Hun har gået dybt, dybt ind i egen sjæl gennem et hav af kurser, samt udviklet sig på et spirituelt plan, som var og er helt uundgåeligt for en sjæl som hendes, da hun besidder nogle helt specielle evner, som har taget hende flere år at tage helt hjem og eje, men i dag er hun klar klar til at hjælpe dig, som ønsker at modtage hjælp fra hende og englene.

Hun har mærket livets smerte gennem op og nedture i kærlighedens som selvkærlighedens navn.

Sofie’s livs smerte har været at føle sig anderledes og forkert, men alligevel har hun gået sin egen vej. Hun har skabt en succesfuld online forretning, selv da ingen troede på hende. Hun har kæmpet med kroppen, og har lært gennem denne rejse, hvor vigtig en healing der ligger i at drage omsorg for dig selv.

Gennem hendes magiske Body Bliss Behandlinger oplever du at blive næret helt ind i dine celler. Din eneste opgave er at være åben og modtage hendes healing og kærlighed, så du kan begynde at skinne, som den stjerne du er, dit stjernefrø aktiverer hun på smukkeste vis.

Hun har gået vejen og er derfor her for at vise dig vejen og støtte dig med hendes magiske hænder og healing fra englene på vejen hjem til dig selv, som den smukke stjerne du er.

Sofie bruger sin evne som clairvoyant  og spirituel mentor til at guide dig hjem i din dybeste essens og stråle derfra. Uanset om det er privat eller i business, så er hendes dybe kontakt til englene helt igennem højtvibrerende, og klar til at løfte dig videre til næste niveau af bevidsthed og opgradering.

Hun er en kvinde med et stort hjerte – et hjerte som du mærker fra første gang du kommer ind i hendes energi, så kærlig og omsorgsfuld at hendes nærvær alene er ren healing for din sjæl.

She will make you shine like a star.