Er du vild med kvalitets chokolade der er lavet med kærlighed? 
Det er jeg!  :-D

Chokolade-Hex er en lækker lille butik i Brønshøj på Sjælland.

Tina stifteren af Chokolade-Hex, ønskede at lave kvalitets chokolade der er helt unik, og ikke som alt det andet chokolade der findes på markedet. Hendes holdning til chokoladen er helt klar, chokoladen skal være smuk at se på og smagen skal være mindre sød end det chokolade man kan købe i supermarkederne. Chokoladen smager helt fantastisk!  :-)

Tina laver også chokolade til særlige arrangementer og events, fx. har hun lavet disse skønne chokolade nøgler til et arrangement inde i byen. En sød lille gave til gæsterne/deltagerne  :-)

Sofie1

Så har du noget der kunne være sjovt at få lavet i skøn luksus chokolade, må du endelig tage kontakt til Tina. Jeg tænker at jeg en dag skal have lavet chokolade stjerner, hvis og når jeg skal holde noget med Shine like a STAR  ;-)  

Hos chokolade-Hex afholdes der kurser imellem produktionerne, hvor du får en præsenation af de lækre råvarer, samt smagning af hvid og mørk chokolade, demonstration af værksted og arbejdsgang mm.

Besøg endelig Chokolade-Hex, hvis du alligevel er på de kanter der er nemlig altid lækre smags prøver, og nu nærmer påsken sig :lol: Så skynd dig ind og find et lækkert påskeæg til en du holder af, de er så fine også smager de helt fantastisk!

 Sofie1

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.