Forlaget Lindhardt og Ringhof har 27. oktober udgivet en bog om Christopher skrevet af Katrine Memborg.

Jeg har her i 2014 haft et rigtigt Christopher år :) Når jeg skriver sådan så er det fordi, at jeg har været til omkring 4 koncerter tror jeg vi er oppe på, og jeg har 1 mere inden året slutter :) Det er mange koncerter med samme kunstner på 1 år, og det var heller ikke noget jeg havde forudset overhovedet. For jeg skal være helt ærlig, så var det først i midten af 2013 jeg blev helt solgt til nudler, det var først her hans musik fangede mig og her jeg for alvor blev fan.

Har prøvet at stå til en Medina koncert for nogle år siden på Kulturværftet i Helsingør, hvor jeg spurgte min veninde “hvem fanden er det?” det var så Christopher som stod og opvarmede for Medina ;)

I dag er jeg fuldstændig klar over hvem han er og jeg kan synge med på næsten alle hans sange fra albummet “Told you so”. Jeg har endda sendt ham en gave fra Shine like a STAR Webshop, i håbet om at han ville sende et budskab til alle danske mænd om at de skal passe bedre på deres hud, det gør ikke noget at bruge lækker hudpleje når man er mand, tvært imod så vil huden elske det!! 

Bogen om Christopher’s liv fortæller dig ikke noget, som du ikke allerede ved i forevejen hvis du er fan. Men bogen indeholder en masse flotte billeder og det er jo slet ikke dårligt vel ;)

Du kan vinde et eksemplar af bogen lige her, alt du skal gøre er at skrive hvornår Christopher har fødselsdag i kommentarfeltet.

Vinderen får direkte besked lørdag den 1. november kl. 20.00.

Held og lykke :)

Sofi Novalee Orkideea Müller

4 comments on “Christopher Give-away”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.