Weee på søndag (31. januar) fylder Shine like a STAR blog/universet 3 år!
Så vildt at der allerede er gået 3 år, det har været 3 hårde år, men os 3 helt fantastiske år, hvor jeg har mødt utrolig mange spændende og dejlige mennesker.

Jeg er stolt over at være nået hertil, og jeg har opnået rigtig mange ting på blot 3 år.
Tak til alle jer som dagligt følger med, I er en gave for mig <3

Alle ved jeg elsker at fejre fødselsdag, så derfor skal bloggens fødselsdag selvfølgelig også fejres! 

Har derfor sammensat en Shine like a STAR fødselsdagsgave, som du kan vinde:

Et års SHINE Club medlemskab

SHINE Club

Et Shine like a STAR gåseæg med en 24 karat bladguld stjerne

 guldstjerne800

Samlet gaveværdi 899,-.

For at deltage i fødselsdagskonkurrencen skal du gøre følgende:

Skriv i kommentarfeltet herunder på bloggen, og ikke på facebook, hvad du synes der gør Shine like a STAR universet spændende at følge og være en del af?

Del gerne indlægget på din facebook profil (dette er ikke et krav).

Den heldige vinder bliver fundet 10. februar kl. 20.00 og får direkte besked.

Held og lykke!

 

Love, Sofie Chloé

 

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

7 comments on “Shine like a STAR universet fylder 3 år!”

 1. Først og fremmest – STORT tillykke med fødselsdagen!
  Jeg elsker, at følge Shine universet, fordi det inspirere mig og giver mig mod på at tro mere på mig selv og mine drømme, fordi du gør Sofie :) Jeg føler jeg bliver bedre til, at forkæle mig selv og holde af mig selv, som jeg nu engang er <3 Tak for inspiration…

 2. For mig er det at det er ægte..
  Et ærligt hjerte der erkender fejl, svagheder, styrker, sejre og alt det midt imellem.. ❤
  Synes det er fantastisk at der midt i al ræset på søgen efter det perfekte, er et sted hvor værdierne kommer til udtryk, fremfor det materielle.. Og at det materielle der er, er til at huske på at stråle som det menneske man er..
  Tillykke med de 3 år..

 3. Kære Sofie :)

  Først et STORT tillykke til både dig og Bloggen <3 <3 <3 :) :) :)
  Hvor jeg dog bare smilte da jeg så dit indlæg med at bloggen er blevet 3 år, for HOLD NU OP hvor er du bare kommet langt på de 3 år seje pige!! :) Det er så vildt! :)
  Imellem os to så ved jeg at du kommer meget, meget længere endnu <3 Og jeg glæder mig!! :) :) :)

  Har lige siddet og holdt lidt status over hvad der er sket med dig og bloggen i de 3 år jeg har fulgt den og hvorfor dit Shine like a STAR universe er så spændende at følge og være en del af? :)

  De første ord der slog mig er: Din udvikling, dit gå på mod, dit hjerte, dit mod, din selvtillid, din fantastiske sans for detaljer i din shop og at du virkelig brænder for dit hjerteblod – din blog/webshop <3
  Kort og godt du er ÆGTE <3 <3 <3 Din Blog er ægte og din Webshop er ægte <3

  Du skriver aldrig noget, sælger aldrig noget, uden du selv står inde for det, og du ved hvad du snakker om, hvilket gør at du er en man kommer til at holde af og er en man tør stole på <3 For skriver du at de ting du prøver virker fx. din MK olier, så er det virkelig sandt og ikke kun en salgs tale :)
  Hvilket er en af de mange ting jeg holder så utrolig meget af ved at følge dig <3

  Deruover er der din rejse i livet som jeg bare elsker at følge, som fx. da du skifet navn, din tro på det virked og det gjorde det <3 Din rejse fra Blog til Webshop <3 Din rejse med at gå solo og vælge dig selv som direktør i eget liv/firma <3 Din rejse som mor <3 Og jeg kunne blive ved <3

  Du har nået så ufattelig meget på 3 år Sofie at det er heldt vildt og den modstand du ligeledes har mødt på de 3 år og den måde du har taklet det, er endnu vildre <3
  Så tør slet ikke spå om hvor du er om 3 år mere <3 Men jeg ved din rejse med garanti vil blive fantastisk og jeg glæder mig så meget til at følge den, da du altid er min indspiration til at tror man nok på noget, så lykkes det også <3 Det er du et sandt skinnene bevis på <3

  De bedste tanker fra en af dine følgere for nu og i fremtiden <3 <3 <3

  • Kære Tina,

   Tusind tak for din meget rørende besked og hilsen <3 Stort tillykke du er den heldige vinder af et års medlemskab hos SHINE Club og et hånd dekorerede gåseæg med en bladguld stjerne. LOVE Sofie Chloé

   • Ejjj hvor er det bare fantastisk :) Tusind, tusind tak Sofie <3

    Sad lige og læste dine to indlæg igen med "Hvad er din pris?" og "tør du være dig selv" og hold op hvor det bare slog mig, at lige de to indlæg netop er indbegrebet dig Sofie og det er det der gør dig så ufattelig dejlig at følge <3 Du er bare så fantastisk ærlig altid og du står ved det <3

    Ved ikke hvor man indstiller folk til årets bedste blogger. Men når jeg finder det så får du en nominering herfra. Da du virkelig er indbegrebet af en power kvinde om nogen! :) Seje kvinde! :)

    Glæder mig til at følge dig i 2016 og lade mig inspirere af dit mod og din ærlighed altid <3

    De bedste tanker herfra <3

 4. Jeg følger med i Shine like a Star universet fordi det er velskrevne indlæg der giver mig inspiration til mit eget liv. Du er også tro i mod dig selv og din blog, hvilket jeg godt kan lide :). Det sidste jeg vil nævne er variationen i dine indlæg. Stort tillykke med de 3 år. Jeg glæder mig til også fremover at læse med og se hvad du finder på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.