Har længe gået med en drøm, en drøm om at få papir på det jeg allerede kan. Så derfor har jeg tilmeldt mig en ny og spændende uddannelse – Spirituel mentor uddannelse hos Christine Eilvig, vi starter allerede sidst i oktober og jeg glæder mig utrolig meget! Når jeg skriver få papir på det jeg allerede kan, så mener jeg blot at jeg allerede nu arbejder med det spirituelle og har ca. 10 kvinder i forløb, SHINE forløb/Business forløb som jeg startede op denne sommer. 

Jeg ved godt at jeg stadig kan lære en masse og det er netop også derfor jeg har tilmeldt mig, for mig er det nemlig vigtigt at jeg hele tiden udvikler mig og lærer spændende ting som jeg kan viderformidle, men egentlig os så jeg selv kan udvikle mig på min selvkærlige rejse. Elsker hvordan min business hele tiden udvikler sig og hvor langt jeg er kommet på 3 år, ville aldrig kunne have forudset mit liv som det er nu.

Min business er gået fra at være et blogteam på 15 – 20 kvinder, til at være en succesfuld webshop (det er den stadigvæk), til at være et sted hvor man kan komme og få wellness BodyBliss behandlinger med healing, i min egen klinik, derudover kan du komme i forløb hos mig, SHINE eller Business, ja du kan endda komme til workshops, events, inspirations aftner mv. og nu snart kan du få endnu mere spirituel mentor vejledning, når ja også er der jo englene, at jeg er begyndt at kanalisere englebudskaber til privatpersoner med stor succes!

Jeg er STOLT over at være kommet så langt og du husker måske hvordan det hele startede? Jeg blev træt af aktivering og dagpengesystemet, følte det uretfærdigt at jeg med flere gode grunduddannelser bag mig ikke kunne finde et fast arbejde. Nu er situationen helt anderledes, da jeg fornyligt lavede et blogindlæg, hvor jeg skrev jeg søgte deltidsjob fik jeg rigtig mange henvendelser samme aften og lod min mavefornemmelse vælge.

Det er da fedt at have skabt sit eget brand og i dag lave det jeg elsker, som rent faktisk også er mit arbejde, elsker det så højt at jeg sjældent holder fri, hvilket mine SHINE Club medlemmer kærligt pointere engang imellem <3

I dag viste jeg min kropsændring frem på de sociale medier, og det kom der bla. denne kommentar ud af:

“Du er HELT sikkert min største inspiration!!❤️

Det er SÅ utroligt, hvor uendelig stærk du er, jeg overvældet af dit mod, til at ‘blotte’ dine FLOTTE kvindeformer!!

❤️Bare jeg var SÅ modig!!

“Jeg er ligeså hudløs ærlig, som du er MODIG !❤️

ALT det fokus der er på den ‘perfekte’ krop, og de ‘perfekte’ idealer, sænker du med det STØRSTE anker !!⚓️

Se på dig selv ! 👆🏼
Du er R** lækker, og din forvandling er jo ENORM! 😳

Waaaaau bare WAU!!❤️👌🏼”

14517373_10154421925413463_6880990494420509106_n

 

LOVE
Sofi Novalee 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.