Nu er det ca. 2 måneder siden jeg sidst har skrevet noget her på bloggen, så jeg synes det var tid til lige at sætte mig ned med en kop kaffe og skrive ud til mine faste læsere her på bloggen.

Jeg har haft meget meget travlt og derfor ikke kunne prioritere at få skrevet et blogindlæg, men det gør jeg så nu, og jeg håber at du vil læse med.

Siden sidst er jeg blevet Medunderviser i Clairvoyance, Healing og Englebudskaber hos Human Angels In Training, det er noget af det bedste der er sket for mig, jeg ELSKER det virkelig, det er de dejligste kvinder skønne Loona har på sin uddannelse, og hun starter nye hold til september.

For 2 uger siden blev jeg selv færdiguddannet Spirituel Mentor hos dygtigste Christine Eilvig  en uddannelse jeg varmt vil anbefale, hvis man som jeg ELSKER den spirituelle verden, men også hvis man “bare” gerne vil på sit livs udviklingsrejse og blive rystet godt og grundigt, på den fede måde!
Jeg har 18 kvinder på mit SHINE Mentorforløb lige nu, men jeg ved at vi bliver mange flere. Elsker at arbejde som Mentor og hjælpe kvinder med, at opnå deres allerstørste drømme!

Der er sket mere end det, da jeg er startet på Intuitiv Englekortlæser uddannelsen hos Anja Carolina , som I nok ved så elsker jeg at arbejde med Englekort og gjorde det allerede inden jeg startede på uddannelsen, da jeg er Clairvoyant men endnu ikke uddannet.
Det er en vild process og jeg har haft mere end 60 kvinder allerede igennem til både skriftlige og mundtlige læsninger, jeg får det smukkeste feedbacks, hvilket har resulteret i at jeg nu har min helt egen Angel SHINE Club med små 11 medlemmer og jeg fornemmer vi bliver mange flere med tiden! 

Vil du gerne booke mig til et personligt Engleoplæg via tlf. så kan du gøre det lige her 

Lige nu der holder jeg Påskeferie sammen med Malthe musen, det er dejligt vi er kommet helt ned i gear og tager en time ad gangen, i forhold til hvad vi har lyst til at lave. 

Ønsker dig en vidunderlig Påske!

LOVE
Sofi Novalee 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.