Nu har jeg efterhånden prøvet en del ting fra den åndelige verden, fordi jeg er meget nysgerrig af natur og gerne vil gøre gode ting for min krop. Jeg tror på at der er mere mellem himmel og jord det er blevet bekræftet for mig flere gange, i form af de clairvoyante evner jeg har.

I går var turen kommet til at prøve Heart Release hos Izabella Rødtnes, for et par uger siden deltog jeg i et gratis webinar Izabella stod for, og her imponerede hun mig dybt, fordi hun uden at være fysisk til stede gik ind og fiksede min krop, i den forstand at hun rettede min skævhed i bæknet. Det kunne mærkes hele natten og dagen efter ligesom hvis en fysioterapeut havde været inde og rode lidt!

Min tid hos Izabella var dog booket længe forinden webinaret, efter at have set et par af hendes videoer og hendes oplæg på den feng shui live dag, der var i det forløb jeg er på, var jeg ikke i tvivl om at Izabella ville kunne hjælpe mig.
Det er ingen hemmelighed at jeg har prøvet lidt af hvert her i livet, på godt og ondt, derfor vidste jeg uden at have testet det, at mit hjerte ville have nogle af de såkaldte heart walls, i går kom “dommen så” jeg havde 90 heart walls, det vil sige 90 fastlåste følelse som mit hjerte var blokeret af, igår fik jeg fjernet 40 og det vil sige jeg har 50 heart walls tilbage.

De 50 heart walls arbejder Izabella og jeg videre med om en 3 ugers tid, hvor jeg skal derhen igen.
Jeg er SÅ spændt på at se hvad der kommer til at ske fremover, nu hvor mit hjerte bliver mere åbent og min sjæl mere integreret med min krop.
I min dagligdag arbejder jeg selv med at fjerne de blokeringer og mønstre folk har lagret i kroppen, via mine populære BodyBliss behandlinger.
Så jeg er slet ikke i tvivl om at Heart Release har været en stor gave til mig selv og mit liv, det fortjener jeg os nu jeg fylder 30 år den 4. november <3

14045713_10210351809330412_7864556209954248936_n

Jeg vil varmt anbefale Izabella Rødtnes og JA hun har sat ting i gang allerede, min menstruation er kommet en hel uge før tid, og i dag har jeg været VIRKELIG træt i alle min krops celler!!

Ønsker du at forkæle dig selv med en BodyBliss behandling hos mig, kan jeg afsløre at SHINE adventskalenderen i år indeholder en BodyBliss behandling med healing. Køb den her

LOVE
Sofi Novalee 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.