Nu er det igen blevet tid til, at forkæle Danmarks bedste følgere og læsere her på bloggen (dig).
Med en lækker give-away fra Elisabeth Gierus :lol:

Tak til alle jer der dagligt følger min blog, I er guld værd og det betyder virkelig meget for mig <3

Elisabeth Gierus er økologiske hudpleje produkter, som alle har en skøn duft og er en ren nydelse at komme på huden, resultatet ses med det samme :-D

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om Elisabeth Gierus, og I kan læse mere om hende og hendes skønne hudpleje på hjemmesiden.

Nu lidt om konkurrencen, I denne give-away kan du vinde:

Et lækkert anti-aging sæt med 5 produkter til 35+ :-) 

Den nye chokolade ansigtsmaske og en chokolade facial peeling :-D   

Plus den nye golden red lipbalm der kan anvendes af alle ;-)

Alt sammen til en ca. værdi af 1400 kr. 

 

Sofie1 Sofie1 Sofie1

 

Jeg har desværre ikke et billede af den nye chokolademaske :oops:

For at deltage i konkurrencen og måske blive den heldige vinder af en SKØN LUKSUS give-away 8-)

Skal du tilmelde dig min blog.
Gå ind og like Sofie Mohr på facebook, og følg mig på Bloglovin.
Gå ind og like Elisabeth Gierus Skincare på facebook.
Til sidst skal du skrive i kommentar feltet, hvorfor du følger/læser min blog?

Fx. Hvad du godt kan lide ved bloggen, anbefaler du den til andre, er der et specielt blog indlæg du særligt husker, eller andre ting du har på hjertet <3 

Held og lykke – Håber stjerne støvet drysser din vej!

Vinderen trækkes søndag den 10.november.

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

15 comments on “Give-away Elisabeth Gierus”

 1. Som plus 35…..Hvem sagde det højt…Ikke at det ses jo :) Men jeg er blevet en BLOG lover – og overvejer stærkt at ligge mig i kølvandet – varmer op til det. Det er super hyggeligt at se hvordan andres livsfilosofi er og hivlke tanker der gøres om hverdagens ting – helt simple til de lidt større – gode råd – fif :) Og så har jeg prøvet E G produkter via nogle veninder – og syntes det kunne være uforskammet lækkert at gå den vej når nu alderen er begyndt at følge med :) God søndag

 2. Følger & liker all over.
  Har først lige “lært dig at kende”, men du (& dine skriverier) virker sød, spændende, interessant. :)

 3. Jeg følger og liker over det hele.
  Jeg er først begyndt at følge dig nu – men jeg glæder mig rigtig meget. Har nu surftet lidt omkring herinde, og jeg glæder mig til opdateringerne på FB og bloglovin. Du virker ærlig og det er nogle personlige indlæg. Det vil jeg glæde mig til at følge nærmere

 4. Jeg synes din blog er rigtig inspirerende. Du skriver dejligt simpelt og er ærlig. Desuden er der altid gode råd at finde

 5. Jeg følger dig fordi jeg synes du er inspirerende!! Din positive tilgang til tingene skinner igennem OG smitter af, det elsker jeg! Bloggen er ret bred – og det kan jeg også godt lide, da man kan blive inspireret på flere punkter, fedt! Jeg på FB og Bloglovin’ <3

  Kh Maria Seidelin

 6. Er helt klart med i din skønne konkurrence og følger dig alle steder <3 elsker når folk er ærlige og det er vild spændende at følge dig <3 med de 40 +++ vil den præmie falde i gode hænder hos mig <3 <3 det betyder alt for mig at min hud ser godt ud <3 <3

 7. Kender ikke din blog (endnu). Det er via Elisabeth Gierus jeg så denne konkurrence. Jeg er vild med hendes cremer og derfor meldte jeg mig til i håbet om, at være den heldige.
  Umiddelbart som jeg kan se, bliver der skrevet om mange forskellige emner og det kan jeg rigtig godt lide. Så er der nemlig lidt for enhver og det bliver ikke ensformigt. Glæder mig til at følge bloggen.

 8. Har først fået kendskab til din blog nu, men bliver bestemt hængende :) Jeg vil gerne vinde præmien da min hud virkelig trænger til 1. hjælp. Alt for meget sol igennem årene har sat sine spor. Havde håbet på at kunne nå at runde de 40 inden huden blev alt for slidt, men det løb er vidst kørt :)

 9. hejsa og fed blog!
  Jeg liker alle steder, har en søster på 38 og en mor på snart 60 der er vild med dette mærke, så ville meget gerne overraske en af dem med dette jeg selv er snart 30 og kan så småt godt begynde og se alderstegn, bruger faktisk anti age cremer allerede, Især omkring øjne og pande syntes jeg at jeg ælder! skræk og rædsel!
  anyway jeg krydser fingre for denne skønne præmie:-)

 10. Jeg er næsten lige bægyndt at læse og følge din blog <3 Jeg fylder 43 om 17 dage så alderen har så småt begyndt at sætte sine spor :-( Min triste og vinter kedelige hud kunne godt bruge de lækkre produkkter fra Elisabeth Gierus <3 Så jeg krydser fingre og deltager med glæde om den lækkre præmie <3
  Ønsker dig en rigtig god weekend <3

 11. Jeg er ny, som mange andre lokket ind af din fine give away. Men jeg kan lide, at jeg føler, at DU er der… Der er et menneske med op og nedture. Så jeg ser frem til en doven søndag, hvor jeg kommer til at kigge nærmere på din blog

 12. ♥•♥ Jeg er ny hos dig og ser frem til at følge op- og nedture,som rammer os alle….hvad der gør DIG glad, trist mv. Fornemme mennesket bag bloggen ♥•♥
  Jeg er ikke så god til bloggere,der skal være smart i en fart….så springer kæden for mig.

  Tillykke med graviditeten – skønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.