Vis mig hvad du har og hvad du kan!

 

Jeg synes det er fedt når folk gør præcis hvad de har lyst til og er ligeglade med hvad andre synes. Men jeg synes, at vi er begyndt at gøre mærkelige ting, og alle hele tiden skal overgå hinanden for at få opmærksomhed. Personligt savner jeg historier fra folk som virkelig kan inspirere en, jeg elsker at høre om dem der har gået vejen selv. De mennesker der virkelig har trådt ud af boksen og gjort noget helt anderledes på den gode måde, for at skabe det liv de har drømt om.

Nu tænker du nok at jeg bare er misundelig på alle dem der kommer i bladende, og ville ønske det var mig selv. Du har helt ret jeg er MISUNDELIG!! Jeg vil gerne selv i bladene og rydde forsiderne ;) Dog ikke på grund af hvordan jeg ser ud eller hvor tosset jeg har opført mig. Jeg vil gerne opdages af medierne fordi jeg føler, at jeg har taget nogle valg og gjort ting som andre kan lade sig inspirere af.

Hvis du husker tilbage på mit 2013 og 2014, hvis du har fulgt mig så længe, så ved du at jeg har taget nogle anderledes og udfordrende valg for at kunne stå her, hvor jeg er i dag.

For 2 år siden startede jeg min blog, trods det at flere spurgte mig “hvad skal DU med en blog?” Jeg startede et blogteam med 15 kvinder, trods det jeg aldrig havde prøvet at være ansvarlig for så mange før, og blogs/blogteams ikke var så meget fremme endnu. Jeg skiftede 50% af mit navn ud med noget som jeg synes om, trods det at min familie og venner i længere tid synes jeg var en freak, måske synes de det stadig. I maj måned sidste år startede jeg min webshop, og flere spurgte mig “er du ikke bange for at du ingen ordre får?” Mig “nej den tanke har ikke strejfet mig” GODT det ikke var det som holdte mig tilbage! Her i januar 2015 har jeg haft 50 ordre i shoppen, og det er selvom mange sagde til mig du skal ikke regne med at sælge ret meget i januar. Det ved jeg godt fra min tid i Matas, at januar er en død måned..

Der er stadig lang vej for mig, men det skræmmer mig ikke for jeg er nået meget langt på 2 år, og jeg skal nok nå endnu mere de næste 2 år!! Medierne skal også nok finde mig, jeg skal bare have tålmodighed for jeg skal i medierne med min historie, hverken på grund af mit udseende eller tosset opførsel.

Janteloven eksistere ikke i min verden og vi skal alle gøre hvad vi har lyst til, men lad os nu inspirere hinanden med noget der kan gavne og ikke blot fordi vi vil have en Se & Hør forside ;)

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.