I går fyldte bloggen 2 år det er ikke helt til at forstå at jeg har været blogger så længe, og hvor fantastisk det er at så mange følger med dagligt :) Mange flere end forventet!! 

Inden jeg startede min egen blog fulgte jeg nogle få modeblogs og var en lille smule misundelig, da jeg inderst inde havde en drøm om at have mit eget blog univers, men at det skulle blive min levevej havde jeg aldrig tænkt på før den dag jeg var igang og havde min blog. Her gik det langsomt op for mig, at det her var jeg god til og jeg havde mange ting på hjertet som andre gerne ville høre om. 

Tak til jer alle, det betyder meget for mig at I følger med og vil være en del af STAR universet, som stadigvæk er et unikt univers, trods der er flere som åbner forskellige online kvinde univers.

Hele januar måned har der kørt en fødselsdags konkurrence her på bloggen, hvor den heldige vinder får et gavekort til Shine like a STAR Webshop på 1000 kr. Den heldige vinder er fundet nu og vinderen blev Katrine Klug. Tusind tak til alle jer som deltog <3

LOVE 
Sofie Chloé

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.