I går kunne jeg endelig afsløre min store forhandlingsaftale, som havde været undervejs et lille stykke tid, i går fik jeg nemlig et ja fra Club Matas om at de gerne vil have mit Shine like a STAR Billede og mine Shine like a STAR Bloklys i deres pointshop. 

Dette var den bedste nyhed jeg til dags dato har fået som selvstændig, jeg er ved at springe af stolthed over at et firma som Matas anerkender mine produkter, Shine like a STAR produkter jeg selv har fået ideer til at lave, og selv har været med i processen omkring produkterne i forhold til udseende og kvalitet. 

Jeg er også lidt rørt over at være nået hertil på 1 år og 3 måneder med min Shine like a STAR Webshop, det er fuldstændig overvældende og jeg har efterhånden nået utrolig mange store drømme og mål, det er så fedt at kunne fjerne billeder fra mit vision board og wish board, fordi det er mål og drømme som stille og roligt er blevet opfyldt.

Du kender måske min uddannelses baggrund, men foruden en kontoruddannelse hos DONG Energy, en Mindfulness instruktør uddannelse, og en Positiv Psykologi vejleder uddannelse, ja så er jeg også uddannet Materialist, det blev jeg i 2007. Hvilket gør at jeg er endnu mere glad for denne aftale, da jeg altid har været stolt over at være Materialist og synes stadig den dag i dag, at det er Danmarks bedste butiksuddannelse. Men nu kommer spørgsmålet, har jeg så fået denne aftale på en meget nem måde, fordi jeg kender alle i Club Matas? Svaret er: “Nej, jeg kender ikke alle i Club Matas, og kender generelt ikke ret mange i Matas mere, da det er nogle år siden jeg arbejdede der, stoppede i 2008 og havde et meget kort vikariat i en Matas butik i 2010.

For halvanden uge siden blev jeg kontaktet af dem fra Club Matas, om at de var interesseret i mit billede og mine lys, men en uges tid efter fik jeg faktisk et nej, gav dog ikke op her for jeg var sikker på der var en mening med at jeg var blevet kontaktet. Så jeg spurgte om de havde lyst til at jeg sendte et billede og lys til dem, så de kunne se og mærke produkterne. Det ville de rigtig gerne, og allerede samme dag som de havde modtaget pakken, fik jeg at vide at særligt mit Shine like a STAR Billede var de helt vilde med!

Så endelig i går blev spændingen udløst og jeg fik et positivt svar :) Derfor kan du om 4-8 ugers tid være så heldig at kunne bruge din Matas point i deres pointshop, hvor du til den tid vil kunne finde Shine like a STAR produkter under bolig.

Shine like a STAR billede Shine like a STAR lys

Lige nu føler jeg mig som en MEGA heldig stjerne <3 Mange af jer mener at det er al det arbejde jeg ligger i at følge/leve af min drøm, og mine smukke Shine like a STAR produkter som gør det, ikke at det har så meget med hel at gøre.

Her vil jeg bare sige TUSIND TAK <3 Tak for alle jeres beskeder, kommentarer, lykønskninger, opfordringer til at drikke bobler mm. i går, det var så stort og det var meget rørende, I gør disse succeser muligt, af hjertet tak. Der var en som skrev til mig i går, at hun glædet sig til at uddele mine produkter til kunderne i hendes Matas butik, og selvom hun intet har med det at gøre, så var hun helt stolt over mig og det følte hun lidt mærkeligt. Men jeg svarede hende, at det glædet mig at høre for det er den følelse der har været mit mål hele vejen igennem, alle jer der følger mig dagligt, I skal føle at I er en del af mit STAR univers, på godt og ondt, i op og nedture.

Så tak for dig der læser med lige nu, du er en STJERNE <3

PS. Min lille Fiat 500 blev solgt i går :) Fantastisk dag i går <3 

LOVE
Sofie Chloé

Sofi Novalee Orkideea Müller

3 comments on “Club Matas”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.