Nicklas Bendtner har engang udtalt sig til pressen “Anerkendelsen kommer aldrig!”. Den sætning ramte plet hos mig, da jeg kender det alt for godt i mit eget liv. Jeg skal passe på med hvad jeg skriver nu, for at det ikke kommer til at lyde forkert, men det er ingen hemmelighed og jeg har været inde på det før, min familie (størstedelen) har ikke støttet mig eller anerkendt mit nuværende arbejde som selvstændig iværksætter.

I dag var jeg til fødselsdag hos min mor og her kommer min søster over til mig, og siger “det er en fed aftale du har fået med Club Matas, og hvor er det sejt at du er blevet ved, selvom ikke ret mange af os har været særligt gode til at støtte dig og anerkende dit arbejde”. Jeg ved at det ikke er fordi de vil være onde, men jeg tror simpelthen bare at de har været usikre på hvad jeg gik indtil, hvilket jeg faktisk godt kan forstå for det er at træde ud på meget dybt vand, når man starter en virksomhed op fra bunden uden en kapital. 

Jeg er i dag glad for at min tro på mig selv og mit projekt har været stærk nok til at jeg står hvor jeg er i dag! Men ikke alle har den stærke tro på sig selv, og skal derfor have støtte samtidig med små kærlige puf i lige præcis deres retning, for at de kan nå til stjernerne via deres eget stjernestøv og ikke på grund af andres ros og anerkendelse.

Det er vigtigt at vi får ros og anerkendelse fra vores netværk, men det allervigtigste er at vi TROR PÅ OS SELV.

Hvis ikke du kender til mine SHINE Sessions vil jeg anbefale at du læser om dem her

Jeg har hjulpet flere kvinder med at finde deres indre SHINE og få det frem <3 Flere har udtalt sig at “alle kvinder burde komme hos mig, da de oplever at få det bedre med dem selv”. Det varmer mit hjerte, at kunne hjælpe andre med at nå deres drømme og finde deres indre SHINE frem. Vi behøver lidt stjernestøv i hverdagen for at vi kan have det godt med os selv og det vi laver hele tiden. Der er så mange muligheder i dag, at det vil være synd ikke at turde tage springet og gøre lige netop det vi har brug for, som gør at vi kan leve det liv vi virkelig ønsker!

“Be who you are and find your own way to shine”

LOVE
Sofie Chloé

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.