Godaften,

 

STAR universet blomstre! Jeg har nævnt det før her på bloggen, men i dag vil jeg lige nævne det igen, fordi jeg er stolt af hvor godt det går med Shine like a STAR. Som I ved, fik jeg i november sidste år lavet mit logo (træet med alle de kvindelige elementer og det spirituelle), dette var vigtigt for mig, fordi at jeg gerne vil udstråle at Shine like a STAR er et meget større univers end blot en webshop. Min webshop er en vigtig del af helheden i universet og det samme er min blog, men det jeg gerne vil lave meget mere af er events og afholde Shine like a STAR Sessions. Det er nemlig her jeg og mine klienter begge lærer nyt, det er her vi begge udforsker vores comfortzone, det er her vi ved at vi er gode nok som vi er, det her her vi tror på os selv, så meget at vi tør forfølge vores drømme.

Det er alle de ting som gør mit STAR univers helt unikt i forhold til alle de andre derude, som har blogs med tilhørende webshops. På lørdag skal jeg afholde en Shine like a STAR Session og i dag er jeg blevet booket til endnu en, det er fantastisk og jeg er dybt taknemmelig for at få lov til at hjælpe jer derude, som har brug for et kærligt skub i den rigtige retning. Jeg selv kan nogle gange føle at jeg er gået i stå og går lidt i ring, så derfor bruger jeg selv spirituelle mentorer eller coachs for at få det kærlige skub jeg har brug for. Dette er bestemt ikke noget at være flov over for det er helt naturligt, da vi alle har en masse med i bagagen som nogle gange kommer frem igen i forskellige situationer.

Jeg tror på vi kan meget mere end vi selv går rundt og tror, især hvis vores familie, venner, chefer eller andre igennem tiden har været lidt for gode til det jeg kalder at “dunke en oven i hovedet”. Hvordan skal man så tro på sig selv og vide at man er god nok og kan nå helt til stjernerne, hvis det er den drøm man har?! Nu fik du lidt at tænke over, og hvis du er blevet nysgerrig kan du læse mere om mine sessions her

Har du forresten hørt om min nye SHINE Club

Sofi Novalee Orkideea Müller

2 comments on “STAR Universet Blomstre!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.