Har du ligesom jeg, altid haft en indre pigedrøm om at få lov til, at være model for en dag?

 Her ses mine model fotos :)


Hvis ja, så er Modelhouse Production lige stedet for dig!

Jeg har været så heldig, at vinde et professionelt photoshoot derind til. 
Det skal jeg her i februar, og det glæder jeg mig meget til! 
Min søde veninde er så sød, at tage med derind så vi får en rigtig tøse hyggedag ud af det.

En dag i de kendtes sko, senest har Anna David, Linse Kessler og Tim Schou (A friend in London) fået taget modelbilleder hos Modelhouse production.


           Her ses min dejlige fotograf sammen med smukke Anna David :)

 
Her ses Maria sammen med skønne Linse Kessler 
 Modelhouse production har et professionelt studie i København, samt professionelle frisører, make-up artister & stylister.

Den dag jeg skal derind, vil jeg helt sikkert bruge Designermudder – Diamond bodycreme http://www.designermudder.dk, den funkler smukt på huden og ligner små diamanter, som vi ser det i diverse musik videoer, og især efter at have fået lavet spraytan hos Wellnessbrixen Hillerød http://www.wellnessbrixen.dk, dagen før mit photoshoot finder sted.

http://www.modelhouseproduction.dk


 

I går den 28. februar 2013. blev dagen hvor jeg skulle være model for en dag :)


Det var en STOR oplevelse, meget intens!! 

Jeg havde været så heldig at få min veninde med, hun ville meget gerne være sammen med mig på MIN dag ;) Som ægte stjerne, diva, prinsesse og moster lækker!! Ja, kært barn har mange navne, det havde jeg ihvertfald i går.. For ikke at forglemme, wanna be Medina ;)

Da vi ankom fik jeg at vide, hvem der skulle være min stylist hele dagen igennem, og jeg ville starte med, at få taget en billedeserie hvor jeg er var helt naturlig, som jeg kunne bruge til mit visitkort mm. bagefter ville jeg så få et mere “vildt” look :)

Min veninde og jeg var så spændte, og havde svært ved at spise vore frokost i Lyngby, nok mest mig på grund af nervøsitet!! Men der var ingen grund til at være nervøs, de var så søde og nede på jorden hos Modelhouse Production. Der var massere af dejlig godt humør og jokes :0) 

Maria, der skulle tage mine billeder, var den dejligste fotograf jeg har mødt, og hun fik virkelig det bedste frem i mig, det hjælper jo også lidt når fotografen bryder ud, hold op hvor er du LÆKKER!! :)

Line, var min stilyst, fantastisk sød pige 24 år og make-up artist. Hun havde selv en rigtig flot makeup og en skøn frisurer. 
Der var god stemning imens jeg blev gjort ekstra lækker ;) 
Hun havde været meget spændt på hvem der kom. 
De vidste at jeg havde vundet Gillian Jones store konkurrence, men hvor gammel jeg var osv. var en overraskelse. 
Line sagde, det var dejligt at det var 2 åbne, og glade piger der kom :)

Da jeg blev fotograferet, gik rygtet hurtigt at jeg er vild med Medina, derfor blev der selvfølgelig sat Medina på af deres Dj. 

Det var en fed oplevelse, da blitzen blinkede derud af og højtalerene bragede igennem med, KUN FOR MIG – KUN FOR MIG, og VELKOMMEN TIL MEDINA, som i dette tilfælde blev “VELKOMMEN TIL SOFIE”.

En STOR drøm er blevet virkelighed! 
Jeg har altid været glad for, at få taget billeder og tage billeder, af mig, situationer og andre. 
I mange år har jeg gerne ville til en professionel fotograf, men har aldrig fået taget mig sammen, eller turde.. 
Da det godt kan virke lidt se mig! Jeg skal til fotograf bare fordi.. 
Derfor var det den helt rigtige vinder, Gillian Jones trak i december 2012. 
Sagt af Gillian Jones selv :)

Denne konkurrence/præmie, har givet mig så meget, og åbnet så mange helt utrolige muligheder, som jeg ingen gang i min vildeste fantasi, ville have set komme!!

Jeg har startet min blog. Blevet forkælet med lækre produkter!
Har udlevet min drøm, som var at være model for en dag. Jeg har fået en praktik plads hos mit yndlings mærke indenfor skønhedspleje, DESIGNERMUDDER. Plus en masse andre gode kontakter, også har jeg har mødt mange dejlige mennesker <3

Der vil komme flere billeder, så snart jeg får dem. Også kan I følge med på Gillian Jones facebook side, de vil nemlig bruge nogle af mine billeder på deres side :)

En stor TAK til, frisør De Hvide Hekse og WellnessBrixen Hillerød, der var så søde at gøre mig topklar dagen før, med farvning af mit hår, spraytan, shellac negle og japansk lifting  (ansigtsbehandling). 

I kan læse mit indlæg om japansk lifting, men også om WellnessBrixen og De Hvide Hekse.

Et lille tip, jeg havde som sagt Designermudder’s Diamond creme på hele kroppen, og der var så meget glitter, at alle troede mine nylonstrømper var købt med glitter på, men nej det var blot den skønne Diamond creme, der skinnede som små stjerner på kroppen <3Selvfølgelig også tak til min dejlige veninde, der var med hele dagen og var sød at tage en masse billeder hele dagen <3

Den bedste tøse hyggedag ever <3

 

 

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.