I går var jeg med min veninde fotograf Anja Ekstrøm i København og få lavet en ny tatovering. En tatovering jeg har ønsket mig i over 3 år, allerede den gang jeg startede min blog op Shine like a STAR, som sidenhen er blevet mit brand, har jeg vidst at jeg en dag ville have lavet en stjerne tatovering. 

Jeg har hele mit liv været fascineret af stjerner som i stjerner på tøj, symboler mm. men også stjerner in real life! Så mit brandnavn kommer ikke ud af den blå luft og det samme gælder min nye tatovering. Det var ikke planlagt den lige skulle komme nu, eller hvordan den præcis skulle se ud, men da Anja inviterede mig med og gav mig muligheden for at få den nu slog jeg til med det samme.

De hurtige kan nok se at min tatovering er inspireret af min header på hjemmesiden <3 Jeg er meget meget glad for den og synes den sidder perfekt lige der op armen, synes det er flot med tatoveringer der og har i forvejen en på den anden arm, plus fordelen er at de kan dækkes til, da jeg oftest går med langærmede trøjer.

13445446_10154115407093463_5083153130341828937_n

Der er lige nu sommetilbud på BodyBliss behandlinger – Spar 200 kr. pr. behandling. Book her 

LOVE
Sofi Novalee 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.