Flere skriver til mig og spørger hvor jeg får alt det overskud fra???

Du har en 4 måneder gammel søn, du har lige startet din egen Webshop, du tager til det ene Award Show efter det andet, du holder events, du laver store brunch arrangementer, du går til koncerter, du får lavet negle, du går til frisør, du får wellness behandlinger, du skriver blogindlæg flere gange om ugen, du passer din dejlige søn og I laver sund mad fra bunden derhjemme.

Hvordan gør du???
Det er meget enkelt og lige til, der er intet hokus pokus ved det. Men jeg tager mit MK olie/Aronia juice hver morgen, jeg tænker positivt så meget jeg kan, tror på mig selv og mine drømme, husker at tage bare en halv time om dagen hvor jeg tager et langt bad, og forkæler kroppen med nogle lækre produkter. Det er den halve time der gør at jeg har overskud og energi til min lille Malthe Baby, samtidig med at jeg får energi igennem jer der følger mig og læser min blog. I giver mig lysten til at drive min Webshop og med jeres støtte/opbakning kan jeg virkelig køre 100 procent derudaf for jeg bliver så glad inden i  :-D

Jeg må lige dele en succes historie med jer.
Det er små 4 måneder siden at jeg fødte min søn, og jeg har haft svært ved at komme af med kiloene igen, samt manglet energi og overskud. Dagen før påske modtog jeg et eksemplar af bogen “Dit sunde liv”, som jeg straks gik i krig med plus jeg hver dag har taget min MK olie sammen med Aronia juice, 2 SPSK af hver blandet sammen. Sidste forår købte jeg et par bukser uden at prøve dem, jeg var sikker på at jeg kunne passe dem. Men det kunne jeg ikke og kunne kun lige få dem op over knæene. I går prøvede jeg dem igen for lige at se, havde nemlig tænkt mig bare at smide dem ud. Det var en glædelig overraskelse, jeg gled lige ned i dem!!  :-D

Så siden påske kun ved hjælp af Bogen “Dit sunde liv” og MK olie/Aronia juice er jeg godt på vej til at få min krop tilbage i rette gear, jeg synes det er fantastisk!!

Bogen” Dit sunde liv” og MK olie/Aronia juice kan købes i Shine like a STAR Webshop

Jeg siger det igen, Be who you are and find your own way to shine  :-)

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.