Jeg stod op og lavede en latte Nespresso og får først kigget på uret da kaffen er færdigbrygget. Klokken var kun 6.30 og så lige en søndag morgen, hvor min kæreste, Malthe Baby og Buller, stadig lå og sov.

Det er lidt øv! Men jeg følte mig meget frisk, stadig lidt oppe og køre efter igår aftes, hvor Christiane personligt skrev til mig to gange på instagram, angående mit salg af hendes bøger i min shop og MK olie event/brunch jeg afholdte for nogle uger siden. Jeg kan næsten ikke beskrive hvor glad jeg blev  :-D Det hele startede med at jeg fik lov til at anmelde bogen “Dit sunde liv” på min blog og fik tilsendt et eksemplar som jeg modtog på udgivelses dagen. Nu sælger jeg bogen i min Webshop og har fået Christianes anerkendelse om at hun synes det er sejt gået. For mig er det meget stort at få sådan en anerkendelse, både fordi hun er en stor inspiration for mig, men osse fordi det er stort som blogger at få ros for det man laver og det er uanset hvem der giver en ros, så varmer det indeni hver gang.

 

Sofie1 Sofie2

 

I disse dage er jeg genrealt bare meget taknemmelig <3 Jeg kan mærke at mit hårde arbejde er begyndt at give plus point på kontoen, og det er rigtig dejligt for jeg er bestemt ikke kommet sovende hertil.

Det har været en kamp siden jeg startede Shine like a STAR, for det er ingen hemmelighed at der findes tusindvis af blogs derude og at komme igennem det nåleøje det er meget svært. Jeg vil osse mene at man kun kommer igennem det, hvis man virkelig elsker at blogge og tager sig den tid det kræver samt bliver ved med at kæmpe og tænke lidt ud af boksen. Folk gider ikke at følge dig hvis du ikke tør skille dig ud, være lidt anderledes og hudløs ærlig.

For hvis ikke du er det, så kan man jo bare gå ned i kiosken og købe Se & Hør, hvor man alle dage har vidst at det blad var uærlig og lusket sladder, samt Se & Hør pigen intet andet. Jeg er glad for at jeg aldrig har købt det blad, og kun læst det hvis det lå hos lægen eller andre steder, hvor jeg sad og ventede. Nej hvor ville jeg blive skuffet som læser hvis jeg fulgte en blog som var uærlig, og det var uinteressant sladder. Men har nu ikke hørt om at der findes sådanne blogs, det ville osse være meget mærkeligt hvis der gjorde, for en blog bliver som regel startet fordi man har en passion, et mål, et budskab eller bare gerne vil dele sine erfaringer gennem livet med andre.

TAK fordi du følger mig <3

Besøg Shine like a STAR Webshop, du får nemlig en Tangle Teezer hårbørste, en EE face Cream og fri fragt. Men KUN idag  :-)

 

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.