I sidste uge var jeg 5 dage på Ruths Hotel i Skagen og det var som at spise en lille bid af Danmark. Solen skinnede alle 5 dage vi var der og det var jo helt fantastisk i sig selv, men at se det smukke hotel i danske røde og hvide farver, flagstagen der blafrede i vinden og høre Vesterhavets susen imens solen skinnede ned på en. Det var en helt unik oplevelse og Danmark når Danmark er smukkest!

Da vi ankom til Ruths Hotel blev vi taget rigtig godt imod og det første som mødte os oppe på vores værelse foruden udsigten til Vesterhavet, var en lille fin Ruths bamse til Malthe der smeltede mit hjerte lige et øjeblik, for vi var meget langt hjemmefra og alligevel følte vi os hjemme med det samme. Vi var ikke i tvivl om at det ville blive 5 dejlige dage på Ruths Hotel, for de ved hvad der er vigtigt for os som enten har barn eller hund med. Jeg var på kursus med en som havde sin hund med, hun fortalte det næsten var en lille lejlighed de havde fået, og at der var hundekiks til hunden da de ankom. Wauw så god service har jeg aldrig før oplevet på et hotel herhjemme i Danmark, det var virkelig jysk kærlighed der ville noget ;)

Hotel Ruths får 5 stjerner af mig hvis ikke lidt flere, der var intet at sætte en finger på. Personalet var alle søde og imødekommende, morgenmads buffeten var helt igennem fantastisk, det samme var frokosten, eftermiddagskagen og aftensmaden. Jeg kan godt forstå at Dorte Lytje og Ann Fredborg havde valgt at afholde Venus Work Camp på Ruths Hotel, det var gennemført og lækkert ligesom en stjerne kan lide det.

Det er meget svært for mig at beskrive hvad jeg fik ud af at være på Venus Work Camp, da jeg faktisk fik meget mere ud af det end jeg havde forventet, både fagligt og personligt. Dorte og Ann inspirerede mig på hver deres måde og fik sat en masse tanker igang hos mig, som gør at det er svært at sætte ord på det. Men at jeg ved det har rykket noget i mig og jeg er klar til nye tiltag i forhold til Shine like a STAR. Føler mig som et helt nyt menneske med fornyet energi og det er dejligt for det var lidt det jeg håbede ville ske.

Min kæreste og Malthe var med hele ugen, da Malthe først starter i vuggestue 1. januar. Jeg var en smule nervøs for hvordan det ville komme til at gå, og om de kunne få tiden til at gå, imens jeg var på kursus i mange timer hver dag. Men det gik rigtig fint og Lasse min kæreste har flere gange sagt efter at vi er kommet hjem, at Ruths Hotel kunne han godt tænke sig at komme tilbage til en dag. De nød de gode vejr, en tur ud til Grenen og min kæreste nød en øl i ny og næ imens han læste dagens avis :) Malthe og far nåede da osse en tur i spa, så ingen tvivl om at de rå hyggede hele ugen!

Jeg bliver meget rørt når jeg tænker tilbage på Venus Work Camp, Skagen, Vesterhavet og Ruths Hotel. Det var en meget intens og givende uge, der var en helt speciel kærlig stemning som man ikke kan købe sig til, men kun oplever når man har med mennesker eller dyr at gøre. Lige præcis derfor elsker jeg at arbejde med mennesker, det er så skønt når jeg mærker andre mennesker på godt og ondt, elsker at møde folk der kan inspirere mig, ligesom jeg bliver lykkelig hver gang nogen siger til mig at jeg har inspireret dem.

Vi lavede en øvelse i fredags som rørte mig dybt, en øvelse hvor alle de andre kursister skulle skrive 3 positive ord, samt afslutte med at skrive hvad jeg inspirere dem til. Alle de små kort jeg fik tilbage stod der så smukt, du har altid SHINE/Udstråling, du inspirere mig til at drømme stort og du har allerede nu selv gået vejen, en kursist der var med helt fra Grønland sagde til mig da vi sagde på gensyn, “nu skal jeg hjem og afholde events i min wellness klinik, for når du fortæller om dine Shine like a STAR events kan jeg slet ikke lade være med at blive inspireret” :)

Overvejer du at tage på Venus Work Camp eller besøge Ruths Hotel, så skriv det på din ønskeliste med det samme! 

LOVE
Sofie Chloé

Sofi Novalee Orkideea Müller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.